Parfümújdonságok I. rész: valami fura

Olyan rég volt már újdonságértesítő, hogy csak egy gigaposztba férne bele az a rengeteg újdonság, ami mostanában fog özönleni a parfümériákba. Hogy ezt elkerüljem, tematizáltam őket, ma a “fura” kategória jön…a név pedig magáért beszél.

Moschino Toy

Igen, ez a parfüm egy plüssmaci…és igen, Moschino! A Moschino, azaz Jeremy Scott most aztán megtalálta, mi kell a népnek, legújabb ruhakollekciója ultramenő, most pedig itt a plüssmaciba rejtett Toy edt, uniszex, citrusos, könnyed fás és gyümölcsös illattal. Most erre mit is mondjak?

toy

Carmen Electra Rrrr!

Már Carmen Electra behatárolása sem egyszerű, hogy ő ki/mi is, no de ez a parfüm? Már az üvege is egy nagy talán, a neve pedig…roppant kreatív. Szinte hallom a fülemben, ahogy a boltban valaki kér egy üveg Rrrr! parfümöt.

carmen elektra rrr! parfüm

 

 

 

Candy Crush Sweet!

Az megvan, hogy van egy játék, amire ha akarod, ha nem, kapsz meghívót a facebookon? Nos, ez a Candy Crush Saga, és itt játék ihlette parfüm is, ami mi más lenne, mint tömény cukorkás parfüm, ami éééédes és cukros.

candy crush sweet parfüm

 

SNAP Collection

Az ötlet nem lenne rossz, de én nem érzem forradalminak a zsebparfümöt, pedig ezzel akar az élre törni a SNAP. Vágd zsebre a parfümöd szlogennel egy mobilra hajazó kis üvegben lévő illatkollekcióval lefedik nagyjából a főbb kategóriákat. Nem túl drágák, az Amazonon kb 12 $-ért be lehet szerezni.

snap perfumes

 

 

Nem értem, kinek jön be a Replay-nél ez a fegyver formájú parfümös üveg Reloved névvel (szójáték). Szerintem ízléstelen. Nem ragoznám. Friss fűszerek és misztikus fás jegyek a dominánsak a parfümben. Ja, és a kis kiszerelés töltény alakú, mi más.

replay relover

Melyik parfümújdonság veri ki nálad a biztosítékot?
31  · 0 
×



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter