Karácsony – Paco Rabanne karácsony

Szerintem Paco Rabanne-ék háza táján biztosan pezsgőt bontanak a karácsonyi szezon után, hiszen az egyik legkeresettebb márka napjainkban, köszönhetően a 1 Million-Lady Million párosnak, valamint a kissé háttérbe szorult XS sorozatnak. Idén egy cuki kifilmmel kívánják fokozni a hangulatot, hogy még nagyobb kedvvel nyúljunk Paco Rabanne parfümhöz, ha ajándékot keresünk. Nem viccelek, érdemes még a héten beszerezni ezeket a parfümöket, ha ezekben gondolkodunk, mert a saját szememmel láttam tavaly, hogy a bestseller polcok le voltak fosztva karácsony előtt. Amit különösen ajánlok, hogy vadásszátok le az illatokat ajándékszett formájában, jobban jártok!

És hogy melyik Paco Rabanne illatot érdemes karácsonyra beszerezni? Női illatból abszolút az Olympea a sláger. Különleges sós-vaníliás illata egyedi karaktert ad, éppen ezért nem mindenkinek áll jól, van egy olyan érzésem vele kapcsolatban, hogy kifejezetten megkíván egyfajta trendi szuper csajos külsőt.

Ha pedig férfi illat, akkor Invictus…tudom, tudom, a 1 Million 10 éve lesöpörhetetlen, de én kicsit ráuntam, a párom is, és jobban szereti az Invictus lendületes, friss aromáját. Pasis, modern, friss és mozgalmas illat.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter