Karácsony – Lush karácsony 2018

Minden évben a leginkább szezon a Lush-nál a karácsony. Az ember csak kapkodja a fejét, hogy mennyi cuki és izgalmas újdonság, legszívesebben mindent kipróbálnék, de tényleg ennyi újdonságot nem lehet. Nagyon szeretem a Lush ajándékcsomagokat, mindig valami jópofa szlogen köré gyűjtik a limitált darabjaikat, de ha saját magunk is vagány ajándékcsomagokat tudunk összeállítani csomagolókendők segítségével (hatalmas találmány). Én két kedves barátnőmnek idén Lush csomagot fogok összeállítani, és még remélem, hogy nem fosztjátok ki december elejéig az üzleteket, mert csak akkor lesz időm Budapesten nézelődni 🙂

Addig is nézelődjetek a Lush webshopjában (nyugi, ajánlom az online rendelést is, rendkívül odafigyelnek a csomagolásnál arra, hogy a törékeny és pucér termékek ne sérüljenek), de ha szimatolni támad kedvetek, akkor érdemes egy üzletüket felkeresni. Szóval lássuk a kínálatot!

Ami nálam mindent visz, az a Santa Bomb Bomb, a “kétrészes” Mikukás. Giga nagy, és nem is javasolt egyben beledobni a fürdővízbe, minimum két részletben, de én még ezt is meg szoktam felezni, mert már Polli is nagy Lush felhasználó, és simán lenyúlja mindenem.

Nincs nálunk karácsonyi szezon piros-fehér csíkos nyalóka nélkül, én pedig a Lush Candy Cane habfürdőjét szeretem, mert többször felhasználható, és isteni illatú habos fürdőt csinál.

A Mikulás kis “szemtelen” manója is jó befektetés, mert trópusi-friss aromájú habfürdőt takar, és nagyon sokáig elég. Ja, és cuki ez a kis Naughty Elf!

Persze, aki igazán szeretne csajoskodni, az most is megteheti: egyrészt tessék beszerezni a Fairy Dust-ot minden formájában (tusfürdő, testápoló, testpermet, púder), mert ilyen angyalillatú sosem lesz,mint a Fairy Dust-tól. Másrészt a Princess Bomb Bomb giga fürdőgolyó az egyik legcsajosabb fürdőbomba a Lush kínálatában. A Puddy Holly habfürdőt pedig kisgyerekek elől jól zárjátok el, mert isteni marcipán illata van, és félő, hogy beleharapnak 🙂

Négy szó: Fairy Dust minden mennyiségben. Vegyétek, tényleg jó!

Nálam mindent vitt ez a cuki fémbőröndös ajándékcsomag! Már csak a kis koffer miatt megéri az árát, pláne, ha megnézzük, hogy mi minden van benne. Az egyik legjobb válogatás a Jolly Holidays!

A Christmas Party kis ajándékcsomag ideális barátnők számára, kellően vicces, innovatív és egyedi.

Ha pedig nagyban gondolkodtok, vagy kisírnátok a Jézuskától a legtutibb Lush ajándékcsomagot, akkor az csakis a Wonderful Christmas Time lenne, amelyben szinte minden újdonság megtalálható.

A karácsonyi kollekciót már megtaláljátok a Lush üzleteiben, vagy a webshopban.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter