Hermés Un Jardin a Cythére – parfümújdonság

Un Jardin à Cythère, a nap mint parfüm. Az emlékek kertje, amely a görögországi utazások emlékeiből született, Christine Nagel által felemelve. Olyan kék, mint az ég, olyan fehér, mint a fény visszatükröződése a vízen, olyan aranyszínű, mint a nap. Egy kert, ahol a hőséget a szél lágyítja.

A Hermès új “Kert” darabbal rukkolt elő Un Jardin à Cythère néven, egy új uniszex illattal (a hetedik) a márka Jardin sorozatában. Az utolsó a 2019-es Un Jardin sur la Lagune volt.

A Hermès parfümkészítője, Christine Nagel által készített Hermes Le Jardin à Cythère Eau de Toilette egy meglepő kert, hogy nem zöld és nem is virágos, hanem… szőke. Egy Görögországon keresztül vezető olfaktív utazás felelevenítése, amely Küthirára vezet, egy érintetlen szigetre, amely számos művészt inspirált.

A citrusos és fás illat, az Un Jardin à Cythère Eau de Toilette a fűfélék borítékolható jegyeit ötvözi az olajfa erejével és a friss pisztácia gyengédségével.

A Parfums-Jardins kollekció egyesíti egy hely lelkét, a parfümkészítő inspirációját és a Hermès által minden évben kiválasztott témát, amely megvilágítja a kreációját. Egy olfaktív séta, amelyet minden pillanatban megoszthatunk, hogy kielégítsük a frissesség, az álmodozás vagy a menekülés minden vágyát.

A Hermès Un Jardin à Cythère 30, 50 és 100 ml-es Eau de Toilette kiszerelésben lesz kapható



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter