Guerlain Aqua Allegoria Harvest sorozat – parfümújdonság

A Guerlain az Aqua Allegoria sorozat három új, limitált kiadású “Harvest” változatát dobta piacra: Harvest Mandarine Basilic, Harvest Nerolia Vetiver és Harvest Rosa Rossa.

“Parfümőr-felfedezőink fáradhatatlanul járják a világot, rendkívüli nyersanyagokat keresve. Az Aqua Allegoria Harvest számára nagyon különleges, etikus szüretekből válogatták ki az alapanyagokat, amelyek egyedülálló módon tükrözik a kivételes termőhelyeket.”

Harvest Mandarine Basilic ~ a 2007-es Mandarine Basilic variációja. “A teljes érés előtt leszüretelt, Calabriából (Olaszország) származó Marzolo mandarinok adják a Mandarine Basilic Harvest kesernyés édességét, a bazsalikomlevelek frissességével kombinálva, zöld tea és fás alapjegyek bőséges ágyán.”.

Harvest Nerolia Vetiver ~ a 2022-es Aqua Allegoria Nerolia Vetiver variációja. “A Guerlain saját calabriai (Olaszország) méhcsaládjaiból származó narancsvirágméz finom termése adja a Nerolia Vetiver Harvest lágy virágos jegyeit, amelyeket fényesen ragyogó neroli burkol be, és a vetiver fás beütéseivel melegít.”

A Harvest Rosa Rossa ~ a 2018-as Rosa Rossa variációja, amely állítólag a 2017-es Rosa Fizz újrakiadása volt. “A Rosa Rossa Harvestben finoman kézzel szedett bolgár és török rózsák egyesülnek a grasse-i organikus rózsavíz frissességével, melyet finom licsi és fekete ribizli akkordok egészítenek ki.”



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter