Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu – parfümújdonság

Bevallom, soha nem hozott lázba még úgy La Vie Est Belle flanker, mint az új Iris Absolu!

Julia Roberts új pajtásokat kapott a Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu kampányához, mert ugye attól szép az élet, ha sokszínű. Julia mellett Zendaya, Hoyeon Jung, Penelope Cruz, Amanda Seyfried és Aya Nakamura képviselik a Lancome életérzést.

Az alábbiakat tudjuk meg a Lancome hivatalos oldaláról:

A La Vie Est Belle új, intenzív és addiktív interpretációja az ikonikus Iris Pallidát testesíti meg a lehető legkoncentráltabb formában, ellenállhatatlan virágos szívet árasztva. Újragondolt üvegcséje végtelen kristálymosolyt formáz.

– A VÉGTELEN, INTENZÍV BOLDOGSÁG ÜNNEPE
– KONCENTRÁLTABB ÉS FÜGGŐSÉGET OKOZÓ ÍRISZES ALAP
– RAGYOGÓ ÚJ PALACK VÉGTELEN KRISTÁLYMOSOLLYAL

MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

A füge és a fekete ribizli zöld és lédús akcentusai keverednek a sambac jázmin és az írisz tízszer koncentráltabb jegyeivel, melyeket a pacsuli és a gourmand akkordok tesznek még gazdagabbá. A La vie est belle illat újragondolása, amely kiemeli annak legikonikusabb összetevőjét: az Iris Pallidát. Francia földjeinken az írisz esszenciáját a lehető legkoncentráltabb formában ragadjuk meg, hogy egy új, egyedülálló illatot hozzunk létre, amely e kivételes összetevő előtt tiszteleg.

Az új Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu a boldogság élénk, erőteljes és felfokozott vízióját kínálja, arra invitálva minket, hogy egyesítsük hangunkat, és az élet szépségét ünnepelve érezzük az összetartozás intenzitását.

Összetevők: füge, feketeribizli, írisz (iris pallida), pacsuli

Ha nem ismertétek volna, a Lancome-nak van egy egészen jó magyar oldala is, itt olvashattok bővebben az illatról: www.lancome.hu




Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter