Hermés Cabriole – parfümújdonság

Gyerek vagy babaparfümmel, vagy babaillatú parfümmel pár márka már próbálkozott, eddig a Bvlgari Petite et Mamam volt az, amely valóban elnyerte a közönség tetszését és megmaradt a márka állandó kínálatában. Most a Hermés próbálkozik hasonlóval, első ránézésre irtó cuki és kell kategória!

A Cabriole egy finom illatú víz gyermekeknek – a luxusmárka első ilyen jellegű terméke. Az illat olyan, mint az időutazás egy díszes üvegflakonban. Az a képessége, hogy egyetlen fröccsel, cseppentéssel vagy szippantással emlékeket ébreszt, és viselőjét visszarepíti az idő féltve őrzött pillanataiba, felülmúlhatatlan. A szaglásunk valóban hihetetlen. Ezt szem előtt tartva, az ikonikus illatok francia alkotója, a Hermès ház (amelynek a kifutón túllépő szenvedélye a kozmetikai kollekciókban is megmutatkozik) ismét egy új illattal készül elvarázsolni a világot, amelyben elmerülhetünk. Csakhogy ezúttal az élvezetet a kicsiknek ajándékozzák.

Az október 1-jétől kapható Cabriole, a Hermès első gyermekeknek szánt illata egy alkoholmentes eau de senteur (illatos víz). A Christine Nagel, a Hermès Parfums kreációs és illatörökségi igazgatója által megalkotott Cabriole az ozmanthus virágos pezsgését és a lonc finom frissességét ötvözi a szantálfa időtlen kifinomultságával. Az eredmény egy finom összeállítás, amelynek célja, hogy finoman felidézze a gyermekarc sárgabarackos illatát.

“Egy megnyugtató és nagyon jellegzetes illatos vizet akartam létrehozni, amely a szülő és gyermek közötti köteléket jelképezi. Egy kitérőt akartam tenni, egy örömteli ugrást egy új javaslat felé” – osztja meg Christine Nagel – “tudatosan eltávolodtam a narancsvirágtól, és az ozmanthust és a loncot használtam, hogy másképp fejezzem ki a gyermekkor iránti nagy vonzalmamat, a félelem nélküli kísérletezés és a csillapíthatatlan kíváncsiság idejét. Ez az eau de senteur egy meghívás arra, hogy ezt a játékból és szabadságból fakadó lelkiállapotot minél tovább meghosszabbítsuk” – mesélte a parfümőr.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter