Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum Intense – parfümújdonság

PÁRIZS SZELLEME EGY PALACKBAN
Az utánozhatatlan párizsi stílus által inspirált La Petite Robe Noire a szerelem és a szabadság ódája, az elegancia és a stílus megtestesítője, meghívás az életörömre és a tiszteletlenségre.
FEKETE BOGYÓKKAL HÍMZETT RÓZSA.
La Petite Robe Noire Eau de Parfum Intense, ellenállhatatlan gourmand virágos sillage. A La Petite Robe Noire ikonikus rózsáját gyönyörűen kiegészítik az áfonya és a málna gyümölcsös jegyei. Egy csipetnyi bergamott, valamint fehér pézsma és fás szantálfa-patchouli összhangja gyönyörű és felejthetetlen illatélményt eredményez.

“A rózsa a kompozíció főszereplője. Ez a szíve és lelke.” – Delphine Jelk, Guerlain parfümőr

A LA PETITE ROBE NOIRE egy híres sziluett története.
Nancy Sinatra világslágerének, a “These Boots are made for walkin” ritmusára. Delphine Jelk, Florence Deygas, Nancy Sinatra, Ann-Caroline Prazan és két leghűségesebb vásárlónk vett részt a “Walkin’terviews”-ben. Fedezze fel azoknak a vallomásait, akik készítik, viselik és szeretik a La Petite Robe Noire-t a nőiességről, Párizsról és arról, hogy mi készteti őket arra, hogy “”elkezdjenek sétálni””, természetesen.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter