Prada Paradox – parfümújdonság

A Prada bemutatja új, Paradoxe nevű illatát, amely új parfüm pillére a háznak. Az illatot Emma Watson színésznő képviseli. A márka szerint az új illat az ikonikus összetevők paradoxonjait testesíti meg, hogy új illatélményeket tárjon fel. Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu és Antoine Maisondieu mesterparfümőrök Miuccia Pradával és Raf Simonsszal együttműködve az időtlenség és az avantgárd, a természet és az innováció egy illatban való megragadására törekedtek. A fehér virágcsokor időtlen virágos és nőies jellegét, amelyet a neroli és a jázmin ural, a neroli bimbó friss dimenziójával találják fel újra. Az Ambrofix és a Serenolide akkord, két molekula “avantgárd” aláírása egy intim, mégis erőteljes és tartós nyomot hagy. A frissesség újbóli feltalálása a Prada első neroli bimbó kivonatával, hogy megragadja a virág friss dimenzióját.

“Az érzékiség újbóli feltalálása az Ambrofix-szel, egy biokonvertált borostyánnal, amely vibráló melegséget áraszt. Az intenzitás újbóli feltalálása egy új, forradalmi pézsmamolekulával: a Serenoliddal, egy intenzív, mégis finom és kényelmes, már az illat elején érezhető nyomvonalért.”
Fejjegyek: calabriai bergamott, mandarin, körte.

Szívjegyek:: neroli esszencia és neroli bimbó esszencia, tunéziai narancsvirág abszolút, jázmin Sambac abszolút

Alapjegyek: borostyán akkord (Ambrofix), laoszi benzoin, madagaszkári Bourbon vanília infúzió, fehér pézsma (Serenolide).

A Prada Paradoxe a többdimenziós nő ünneplése, aki sosem ugyanaz, mégis mindig önmaga. Rendezői debütálásában Emma Watson sokoldalú tehetségét villatja meg: a művész, az aktivista, a színész, a nő!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter