Oscar de la Renta Bella sorozat

Oscar de la Renta spanyol divattervező neve alatt futó parfümök bár nem széles körben ismertek, vagy népszerűek, mégis számos darabja kult illatként vonult be a parfümtörténelembe. A 2018-ban induló Bella sorozat a fiatal generációt hivatott megszólítani, ezzel is új lendületet adva a divatháznak.

A sorozat nyitó darabja, a Bella Blanca az Oscar de La Renta női esszenciáját képviseli.

“A kert talán a legtisztább és legspirituálisabb öröm – a természettel és a szépséggel való közösség a maga legegyszerűbb és legalapvetőbb formáiban.” – Oscar de la Renta


Az illat a fehér virágok természetes eleganciáját és tiszta kecsességét képviseli fás és pézsmás alaptónusokkal. A kompozíciót Harry Fremont, a Firmenich parfümkészítője fejlesztette ki, a körte, a harmat és a zöld levelek pezsgő jegyeit a jázmin, a rózsa, a narancsvirág és a tuberózsa virágos csokrával ötvözve. A parfüm alapját krémes szantálfa, fehér orris és selymes pézsma alkotja.

Fejjegyek: körte, zöld levelek, gyöngyvirág.
Szívjegy: rózsa, jázmin, narancsvirág, tuberózsa.
Alapjegy: szantálfa, írisz gyökere, pézsma.

A 2019-től kapható Bella Rosa parfüm a gyönyörű, háromdimenziós virágokkal díszített, ezúttal halvány rózsaszínű üvegben a romantikát ünnepli egy buja virágoskertben.

A rózsaszín bors élénk nyitánya, amely dinamikát ad a frézia virágainak és a napsütötte mandarin levének, a rózsaszín rózsa és jázmin gazdag, virágzó szívét hirdeti az orris púderes eleganciájával. A kompozíció alapja a virágos ódát pacsuli, szantálfa és ámbra kombinációjával ünnepli, és finom melegséget és kifinomult, krémes nyomot hagy. A kompozíció parfümkészítője Harry Fremont.

“Az Oscar Bella nő szépségéből, bájából és kecsességéből inspirálódva egy olyan illatot szerettem volna létrehozni, amely romantikus, nőies és kacér, és amelyet átszövi egy játékos, érzéki tónus. A víziót egy elegáns és érzéki, nőies illatban ragadtam meg, amely a lágy és fényes gyümölcsöket és virágokat kontrasztba helyezi a karcsú textúrájú fákkal és a légies gourmanddal” – mondta Harry Fremont parfümőr.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter