Havi parfüm újdonságok

A “Heti újdonságok” rovat most kivételesen havi újdonságokká avanzsált át, sajnos heti lebontásban nem volt időm elétek tárni az újdonságokat..amúgy sincs mostanában nagy mozgolódás a parfümpiacon, hiszen a karácsony közeledtével mindenki a parfümszettekre koncentrál.

Lalique L’Amour

2013-ban fog megjelenni a Lalique szerelmes alkotása, melyben virágos-fás-pézsmás jegyek lesznek gazdagon. Csodás üveg, izgalmas illattal.

Guess Guess Girl

A Guess csajosra vette a figurát, itt az új Guess Girl, természetesen virágos-gyümölcsös illatjegyekkel, melyek tele vannak édes, zamatos gyümölcsökkel, mint a málna, sárgadinnye és azt ezt megédesítő vanília.

Jacomo Oud for Men

Az oud mély, füstös, keleties jegye a niche parfümök között nagy divat, ezek szerint Jacomo brand is belehúz, és megalkotta a saját oud interpretációját, mely fűszeres, fűszeres, oudos és fás és megint fűszeres. 🙂

Marni Perfume

Hopp, itt a Marni divatház első parfümje. olyan nőknek szól, akik nem követik, hanem diktálják a divatot, kifinomultak és egy csipetnyit különcök. Hát igen, a Marni már csak ilyen 🙂

Sex and the City parfüm kollekció

Íme, itt a hivatalos SATC parfümkollekció (mert a sorozat megjelenése óta számtalan parfümklón született, lásd Sarah Jessica Parker NYC parfümjét is, mely köztudottan a 2. mozifilm premierjére jelent meg, nem véletlenül). A (természetesen) 4 darabból álló parfümkollekció By Night, Sunset, For Her és Sunrise néven debütált. Kívácsni vagyok, melyik parfümhöz melyik karaktert kapcsolnátok!

Custo Barcelona Glam Star

Custo Barcelona feléledt, és máris összerakott egy menő parfümöt Glam Star néven Alberto Morillas “tollából”. A ciprusos gyümölcsös parfüm friss, lágy és édesen zamatos illatot ígér.

Versace Eros

A borzalmas reklámfotó nem sok jót ígér, Eros görög isten ihlette ezt az impozáns megjelenésű, mely Donatella elmondása szerint a Versace DNS-t jeleníti meg, azaz mindazt, ami maga a Versace. Igen, ezt látjuk:) Maga az illat aromás fougere, melyben a fás és friss jegyek kaptak nagy hangsúlyt.

Tommy Hilfiger Freedom 2012

Hiába, a Tommy Hilfiger az amerikai menő középosztály menő márkája. Ebben az érában valóban a szabadságot valóban a menő fabetétes motorcsónakozás jelenti, ennek megfelelően, az 1999-ben megjelent Freedom újragondolt, 2012-es változata azoknak a férfiaknak szól, akik élvezik a nap minden pillanatát, maga az élet is csupa móka és kacagás, szórakozás, egyszerre menő üzletemberek, remek sportolók, és szenvedélyes szeretők. Mindezt a feelinget egy fás-aromás, enyhén fűszerezett parfüm nyújtja.

Rihanna Nude

A szőke Rihanna meztelen – igaz, csak félig-meddig, azt is csak új, Nude nevű parfümje kedvéért. A második bőrként is aposztrofált Nude egzotikusan gyümölcsös és nőiesen telt fehér virágoktól. Az eddigi Rihanna parfümök közül a legvisszafogottabb.

The Different Company Aurore Nomade

Jean-Claude Ellena kis parfümcége Bertrand Duchaufour újabb alkotásával jelentkezett. Az Aurore Nomade olyan meghökkentő párosításokat takar, mint a banán, immortelle, csillaggyümölcs, rum, üröm és tengeri jegy. Hmm, ezt muszáj kipróbálni.

Gres Madame Gres

A nagy múltú Gres parfümház sorban adja ki újabb, régi illatainak “remasterizált” változatait. Ne hagyjátok ki, ha tehetitek.

 

Byredo Bullion

A svéd zsenicsapat újabb illattal jelentkezett. A Bullion nagyon ígéretes számomra, mivel bőrt, szilvát, szantált, osmanthust és fás jegyeket tartalmaz. Zene füleimnek, és remélem, isteni muzsika lesz az orromnak.

Burberry Body Tender

Itt a soron következő Body flanker Tender néven, azaz szelídebb, puhább változata jelenik meg a 2011-es év sztárillatának.

 

 



4 thoughts on “Havi parfüm újdonságok”

  • Valóban a krémes-púderes jegy erős benne, én szeretem máson, de magamon nem tudom elviselni..bár ellentmond annak, hogy minden összetevőjét szeretem, nem tudom miért van 🙁 pedig nagyon eltalált illat…

  • egyelőre tetszik, bár azt kaptam meg, hogy kissé púderes, s az igaz, hogy kissé erőteljesebben “nőcis” illat mint amit használni szoktam (gyümölcsös virágos teás friss) 🙂 De ebben is van a szokásos ‘nagykedvenc’ a frézia

  • Drága Voyager! Na, és hogy tetszik a Body? Tommy Hilfigernél éreztem, h túl szarkasztikus vagyok, de ezek szerint másnak is ez jött le;)

  • Pont most vettem meg a Burberry Body-t (egyelőre a simát) 🙂
    Versace reklámja tényleg botrány közhely… na de rihannya szőkén se pittyputty
    TH-t le sem írhattad volna jobban pontosan ezt sugallja szerintem is 😉
    Lalique üvege tényleg szépséges, de a Marnié sem rossz, a Guess viszont engem öreganyáink régi pacsulijaira emlékeztet picit

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter