Ha január, akkor Jimmy Choo

Idén is folytatódik a hónap illata rovat, bár egy picit változtattam rajtam. Idén minden hónapban a hónap nevének kezdőbetűjével megegyező parfümházat/designer céget választok, és mindemellett az adott cég egyéb termékei is feltűnnek majd a cikkben.

jimmy-choo-fall-09-campaign-5

Január?hát igen, ez sokunknak nem a kedvenc hónapja, olyan szürke, semmilyen, az a hónap, amikor tipikusan nem történik semmi különös?.olyan felejtős. Ezekről az időszakokról nem sokkal később már azt is elfelejtjük, hogy valaha léteztek, ezért érdemes valami igazán figyelemfelkeltővel felturbózni.

o.24917

Erre az unalmas, szörnyű hónapra tehát jöjjön a megtestesült lüktetés, exhibicionizmus, a londoni éjszakai élet és partyk világa ihlette Jimmy Choo Flash London Club. Melyik nő ne lenne rajongója a Jimmy Choo cipőknek? Szerintem mindaz összes. Akinek van azért, akinek nincs ilyen cipője, az pedig azért.

jimmy-choo

A Jimmy Choo cipők eleganciájához, az örök csillogáshoz tökéletesen illik a Flash London Club. Ezt az impulzív illatot egy virágos-gyümölcsös alapra tették, licsi, bergamott, tubarózsa és fehér virágok adják ennek az illatnak a szívét-lelkét. És mit mondjak?nagyon eltalálták. Valahogy ebbe a gyümölcsös-virágosságba annyi édes-krémesség került, ami pont ahhoz kell, hogy egy izgalmas illattal dobjuk fel a januárt. Az alapjegyben még a fás jegyek és a pézsma is helyet kapott, ami igazán jót tett a parfümnek, valahogy egészes fenségen és egyedi lett. Kell ez a kis plusz ehhez a hónaphoz, és akinek még van hozzá Jimmy Choo cipője, az ne felejtse el felvenni! Igazi nagy dobás így együtt.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter