Giorgio Armani Si, Rose Signature – parfümújdonság

Két összetevő ultra divatos mostanság a parfümpiacon: a vaníliás-édes akkord és a rózsa. E kettő kombinációja pedig tuti befutó. Giorgio Armani életigenlő Si (Igen) parfümje nagy siker, a füstösen édes, lágy fátyolos karakterű illat szerintem tökéletesen hozza azt a fajta eleganciát, amely kifejezetten az olasz nők sajátossága. Bár Cate Blanchett, a parfüm arca cseppet sem olasz, telitalálat volt alkalmazni, törékeny, mindig elegáns megjelenése hűen leképezni az illat sajátosságait.

1080x1080 SI ROSE SIGNATURE WEB DIGITAL

Bár néha túlzóan soknak érzem a flankerek, változatok megjelenését, néha üdítő színfoltokra, ritka kivételekre bukkanhatunk. Idén tavasszal a Si teleszívta magát rózsával, nőiesebb, és elegánsabb, mint valaha.

“A rózsa a szépség, a nőisség és a szenvedély szimbóluma. Giorgio Armani e három értéket ünnepli és hozza el egyenesen a parfümériákba lágy üvegbe zárva: középpontjában a májusi rózsa, a Sí ikonikus illata, valamint kortalan tisztaságával hódító török rózsa szerepel. Együtt, tökéletes harmóniát alkotva gondoskodnak az érzékek kényeztetéséről. A Sí Rose Signature a tavaszt hozza el a bergamott citrom és a mandarin illatával. A lágy frézia akkord pedig tökéletesen összesimul a Fekete Ribizli Neo Jungle Esszenciával. A parfüm szívében élő két rózsa pazar illattá forr össze. Az esszenciát pedig még fenségesebbé teszi az írisz koncentrátum és a bársonyos osmanthus aromája. Az Ambrette és a Vanilla Pure Jungle egyszerre mély és érzéki alap jegyei egybeolvadnak az édes-fás Orcanox illatával, egy cseppnyi pacsulival fűszerezve.
Az új Sì mindent átölelő, megfoghatatlan fennkölt elegancia.”

si rose signature

Nem hiába a rózsa a parfümalapanyagok királynője: nagyon finoman, óvatosan kell bánni vele, hogy valódi szépségét tudja mutatni. A Si Rose Signature-ben épp a túladagolt rózsa jelenti a nőiességet, üdeséget és szépséget. Érdekes koncepciónak találom a fekete ribizli zamatosságát és egyúttal kerek zöldességét friss citrusokkal kiemelni, majd a púderes, tiszta rózsaesszenciát belehelyezni ebbe a közegbe, melyet nagyon meleg és édes ámbrás-vaníliás alappal támogattak meg, és érzékien fűszeres pacsulival, lágy virágos tónusokkal színeztek ki. Kecsesség kívül-belül.

Sajnos még nem állt módomban kipróbálni, de remélem, hamarosan jelentkezhetek friss parfümkritikával.

Már kapható a parfümériákban.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter