Giorgio Armani Acqua di Gioia edp

Gioia: Az öröm trilógiája, egy kellemes hangzású szó, mely a test és az elme örömteli pezsgését fejezi ki. Egy szó, amit egyszerűen csak jó kimondani. Egy szó, ami azt jelenti: „öröm”. Nyugodt, valódi és kézzelfogható öröm, nem erőltetett és nem mesterkélt. Öröm, ami a romlatlan természetből született.

Ma, az eredeti parfümön és két új illaton keresztül, a Gioia család a gyönyörű és varázslatos természet élvezetes élményét hozza el. A víz ereje testesül meg az Acqua di Gioia illatában, amihez csatlakozott a nap sugárzó boldogságát éltető SUN di Gioia, és a levegő pezsdítő energiáját kifejező AIR di Gioia. Minden az Acqua di Gioia illattal kezdődött. A már ismert Acqua di Gioia tele van bájjal és ragyogással. A Gioia illatcsalád első tagja arra született, hogy a viselője önmaga lehessen, miközben a természettel, a természet illatával való újraegyesülést élheti meg. Ez a friss Eau de Parfum mély, tengerzöld üvegével fejezi ki, hogy benne egyesül az erő és az állhatatosság. A fejjegyekben a zúzott menta és gyümölcsök dominálnak, ami gyorsan felerősödik a zamatos körte és trópusi gyümölcsök jegyein keresztül. A szívjegyekben a vízi jázmin szirmokra épül virágos illatok érezhetők először, míg végül az alapjegy borostyános-fás illata teszi karakteressé az illatot zamatos, enyhén karamellizált barnacukor akkorddal társítva.

Az Acqua di Gioia illatot megálmodó parfümőr trió, Anne Flipo, Dominique Ropion és Loc Dong (IFF) egy olyan parfümöt akart megalkotni, ami nem egy múló nyári szeszély, hanem „maga az igazi függőség, ami a frissességből fakad.” Az elbűvölő Gioia koncepció két új taggal bővült. 2016 áprilisától két teljesen új illat csatlakozott az ACQUA di Gioia-hoz, mely a természet két, beteljesedett pillanatát zárja üvegbe: Ez az AIR di Gioia és a SUN di Gioia. A víz alapelemét immár a levegő és a nap teljesíti ki, tökéletesen leképezve a természet boldogságát. Az élet három kreatív alapja most együtt, egy trilógiában.

AIR di Gioia: a szél szabadsága (Dominique Ropion alkotása) Akár egy váratlan tengeri fuvallat öröme, oly megkapó az Új Air di Gioia Eau de parfum. E fás, citrusos illatot fejjegyében a mandarinos-narancsvirág olajos akkord nyitja meg, melyet a babarózsa, az ylang-ylang és a narancsvirág ölel körül a szívjegyben. Az illat fás alapját pézsmás-kasmír jegy adja meg egy leheletnyi mohával, sós és virágos akkordokkal szelídítve. Ragyogóan halványkék üvege egyfajta „ózonikus” energiát árasztva közvetíti a különleges légiességet, akár a szabad, pezsdítően tiszta levegő.

SUN di Gioia: a nap ragyogása (Marie Salamagne Firmenich alkotása) A bársonyos, borostyánsárgán tündöklő üveg egy modern, napos-virágos illatot rejt. Érzéki kompozíciója felidézi a napbarnított bőr illatát, egy megnyugtató, tengerparti délután emlékét. Fejjegyeiben bergamott és frézia található, míg a szívjegyek virágos akkordokkal pompáznak. A meleg, rendkívül elegáns alapjegyek íriszt, vaníliát és benzoét rejtenek egy ragyogóan érzéki illatkompozícióért.

A Gioia család idén 2017-ben a Sky di Gioia darabbal bővül.

A 30 ml Air di Gioia ajánlott fogyasztói ára: 16 000 Forint.

Az 50 ml Air di Gioia ajánlott fogyasztói ára: 21 700 Forint.

A 100 ml Air di Gioia ajánlott fogyasztói ára: 29 900 Forint.

A 30 ml Sun di Gioia ajánlott fogyasztói ára: 16 000 Forint.

Az 50 ml Sun di Gioia ajánlott fogyasztói ára: 21 700 Forint.

A 100 ml Sun di Gioia ajánlott fogyasztói ára: 29 900 Forint.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter