Beauty-percek: IsaDora nyári újdonságok UPDATE!

UPDATE! A játék nyertese Kovács Viki nevű kommentelő, a megadott email címére küldöm a levelet! Gratulálok! 🙂

Napsütés, barna bőr, élénk színek és csillogás, ez a nyár az IsaDora tolmácsolásában, no meg nálam is. Ilyenkor sokkal bátrabb és kísérletezőbb vagyok, illetve a drámai sminkek helyett inkább a színesebb és egyszerűbb felé húzok. Ilyenkor egy királykék metál fényű tusvonal, egy csillogó highlighter és egy ajakszínező simán elmegy nappali sminknek, az IsaDora pedig mindig olyan komplex kollekciókat tol a sminkrajongók elé, hogy ez ember (lánya) nem bír ellenállni neki. Az idei nyári trend abszolút a beach hangulatról szól, a vibrálóan élénk színekről, a bronzbarna bőrről és a fémes csillogásról.

A Blue Bliss nevű kampány kulcsdarabja egyértelműen a Grand Volume Lash Color színes szempillaspirál! Az megvan, hogy a 80-as években a “mystic rúzs” mellett királykék szemekkel vonultak a nők és lányok a vasárnapi “lengyelpiacra”, szigorúan márványfarmerben vagy suhogós melegítőben, Pumu vagy Adios cipőben vagy éppen fehér zokni+körömcipő kombóban. Orosz (mit orosz, ruszki) örökségünk kiolthatatlan része a kék szemfesték,  melyet a következő generáció pironkodva felejtene, most meg mit ad Isten, pont az a divat! Én is félve nyúltam az Aquatic árnyalatú szempillaspirálomhoz, bevallom, két hétig csak kerülgettem, míg megnéztem egy-két kollegina fotóit, és végre bátorságot véve, egyik reggel feltettem, persze szigorúan csak az alsó pilláimra, és láss csodát: imádom! Mondjuk így életem végéig kitartana a spirál, mert hatalmas mennyiségű, minimális festékanyag kell a látványos színhez. Nagyon vagány, kifejezetten feldobja a legunalmasabb sminket is. Ha irodában, visszafogottan használnánk, akkor elég a megszokott nude sminkre ezt a szempillafestéket felkenni. Ha viszont esti programra megyünk, vagy buliba, akkor mehet fullba a kék, és a kollekció új vízálló Perfect Contour Kajal ceruzáival lehet bátran keretezni a szemeket.

Persze, az ajkak is újabb és újabb színekben, textúrákban tobzódhatnak! Hatalmas kedvencem lett – és szinte függőséget okoz a hiánya – a Twist-Up Lip Balm színezett ajakbalzsam. Nem elég, hogy istenien puhítja az ajkakat, éppen megfelelő halvány színt ad neki, és még SPF 15 fényvédőt is tartalmaz. Minden női táska kötelező darabja. Ha pedig egy kis vadulást vinnénk bele a dologba, akkor kapjuk elő a Gloss Glace tükörfényű szájfényt, ez tényleg úgy ragyog az ajkakon, mint ha vizes réteg lenne rajta. Nálam a szájfények két kategóriába tartoznak: vagy brutál mód rákötnek a számra, és egész nap úgy érzem, hogy ragasztó van rajta, vagy olyan kis semmi, hogy pillanatok alatt lenyalom. Azt tudomásul kell venni, hogy a szájfény nem tartós, az kenegetni kell naphosszat, cserébe baromi jól néz ki. Nos, ez a Gloss Glace nem köt rá a számra, de nem is tűnik el 20 perc után, valahol középúton jár, és az én hightech árnyalatom nagyon vagány csillámos, de ennek ellenére teljesen vállalható egy laza hétköznap is. Nincs nyári kollekció körömlakkok nélkül, és ha nyár, akkor a kötelező színek: pink, kék, zöld, arany és lehetőleg csillogjon. No, az idén is megkapjuk a mi jól megérdemelt IsaDora tartós lakkunkat. Rajtam a Pink Colada árnyalat meglepően tartós, két réteg bőségesen elég az élénk színhez. Én a Chrome Nails készlettel dobtam fel egy-két körmömet. Jó pár hónapja élvezettel nézegettem a krómos körmös videókat, szerintem baromi vagány, én is nagyon szerettem volna kipróbálni, és most az IsaDora szettjével elszórakoztathatom magam. Hozzáteszem, gyakorlat nem árt hozzá, én pár használat után is úgy érzem, van hova fejlődnöm. Szóval nem nehéz a krómos körmökhöz való port felvinni a frissen festett körömre, utána pedig a fixálóval rögzíteni. Viszont nekem ez a réteg nagyon hamar lekopik, lehet, hogy én csinálok valamit nem jól…írjátok meg, hogy ti mit tapasztaltok.

Ha nyár, akkor medence, partik, napozás és csábítás (már akinek, nekem izzasztó órák a gyerekpancsolóban). Ehhez csodálatos kiegészítő a Pool Glow IsaDora kollekció, benne minden, ami szem-szájnak ingere. Elsősorban a bronzosító olajra hívom fel a figyelmeteket, aztán a strobing egyik legújabb gyöngyszemére, az aranyfényű Fluid Highlighterre. Jó pár napja nap mint nap használom, kétféleképpen: egyik mód az, ha az arccsontomra viszem fel közvetlenül, nagyon jól passzol a bronzosítókhoz. A másik mód pedig az, amikor az alapozómba keverek egy kicsit, így egységesen ragyogó, halványan aranyfényű lesz a bőr. Nagyon komoly, profi darab. Ha már highlighter, ki kell emelnem, hogy az IsaDora kifejezetten rágyúrt a konzúrozásra, strobingra, ennek következménye egy vadiúj, nagyon összetett paletta, a Face Glow prizma fényű highlighter gyűjtemény. öt izgalmas szín, mikor mire van szükség, egy kis bronzosabb ragyogás, metálosabb ragyogás, gyöngyház ragyogás vagy éppen rózsás-üde megjelenés. Na, ez tényleg kitart életem végéig, révén mininális mennyiséggel már szépen lehet dolgozni, és nem is szép, ha valaki túltolja a csillogást, kivéve ha Edward Cullennek hívják 😀

A Pool Glow kollekció egyik nagyon szép darabja a Nourising lip oil, a színezett olajos ajakhidratáló, ebből sajnos kell mindegyik árnyalat, mert nekem a sima színtelen van, de imádom! Szem nem maradhat szín nélkül, ebben a kollekcióban újabb négyes szemfestékpalettát fedezhetünk fel 69 Savannah Sunset fantázianéven. Ha siettek a Douglas parfümériákba, és minimum két darabot vásároltok a Pool Glow kollekcióból, akkor egy menő, metál csillogású neszesszert kaptok ajándékba! Mit sem ér a tökéletes smink, ha a nagy melegben lecsúszik rólunk? Naná, hogy erre is van megoldás az IsaDora-nál, itt a Face Mist, a fixáló, hidratáló arcpermet, amellyel sokkal tartósabb lesz a smink, illetve napközben felfrissíthetjük vele magunkat. Én anno termálvizet használtam erre a célra, most pedig j pár hete ezt az arcpermetet és meg vagyok vele elégedve, beépült a mindennapos sminkrutinomba.

Az Isadora nyári újdonságai már kaphatóak a Douglas parfümériában, a teljes kollekcióért és még több infóért látogassátok meg a márka magyar nyelvű honlapját.

 ~ NYEREMÉNYJÁTÉK ~

Ugye kedvet kaptál az IsaDora újdonságaihoz? Most egy szerencsés nyertesnek lehetősége van három nagyon menő IsaDora újdonságot kipróbálnia:

  • egy Face Mist arcpermetet
  • egy Pink Colada árnyalatú tartós körömlakkot
  • és egy Perfect Coverstick korrektort.

Wow, ugye? Szerintem is! Szóval ahhoz, hogy játékban legyél, nem kell mást tenned, mint itt a blog poszt alá kommentben megírni, hogy melyi IsaDora újdonságba szerettél bele, melyiket vennéd meg (nem kell a nyereménydarabok közül választani, az egész posztból várom érdeklődve kedvenceteket!)

A játékra a kommenteket 2017. június 14. szerda éjfélig várom, utána itt fogom kihirdetni a nyertest! A kommenteléshez nem kell semmiféle regisztráció, viszont valós email címmel érdemes játszani, mert a nyertesnek oda fogok írni 🙂 Előfordulhat, hogy a hozzászólásod nem jelenik meg azonnal, ilyenkor moderálásra vár, később jelenik meg, de nem veszik el!

Jó játékot,

Andrea



49 thoughts on “Beauty-percek: IsaDora nyári újdonságok UPDATE!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter