George Michael…

mi0001399964

Nem találok szavakat…

Nem vagyok kifejezetten hatalmas rajongó, de nagyon szeretem George Michael számait, és magát a pasit is, annak ellenére, hogy tudom, a férfiakat szereti. Nem tudok múlt időben beszélni (még) róla.

Nem igazán lelhető fel az interneten, hogy GM-nel mi/melyek voltak az kedvenc parfümjei. Azt viszont lehet tudni, hogy amióta megjelent (20 éve!) Jean Paul Gaultier Le Male parfümje, azóta egy darabnak mindig kell lennie a pipereasztalán. Illik is hozzá. Én a következő parfümöket tudnám elképzelni George körül.

Orto Parisi Brutus

Az a földbedöngölős, szemöldökfelhúzós, brutál érzéki illat, megtömve pacsulival.

Chanel Boy

Újabb aromás-fougere illat, valahogy George személyiségéhez kettős illatot gondolok: egyszerre üde, derűs, de mély és kifürkészhetetlen. Férfias de gyengéd is.

Versace Dreamer

Naná, hogy kell egy Versace is, szintén a 90’es évekből, amikor GM a csúcson volt. A Dreamer romantikus lelkeknek készült, szerintem GM a maga módján az lehetett, mindenesetre tudjuk, hogy furcsa módon kereste a szerelmet, de azt is tudjuk, hogy nagy szerelmei akadtak!

Versace Van Cleef & Arples Midnight in Paris

Valahogy úgy képzelem el, hogy ez a csodás üveg ott pihen George budoárjában, és a vendégei (modellek, énekesek, színészek) önkéntelenül is kézbeveszik, bele-beleszippantanak, és engedve a csábításnak befújják magukat ezzel a csodás balzsamos-bőrös-édeskés parfümmel.

Etat Libre d’Orange Delicious Closet Queen

Ja, hogy túl direkt? Nem érdekel, totál el tudom képzelni, ahogy George Michael képbe veszi ezt az ELdO parfümöt, jó vastagon befújja magát vele, és beleveti magát a vad éjszakába. Olyan “ribancos” módon, mert ez az illat férfin totál így hat. Én használtam, amíg volt, imádtam, hetero pasin nem tudnám elképzelni.

Serge Lutens Ambre Sultan

George dalszövegeire mindig érdemes odafigyelni, érzékeny volt a politikára is, úgy gondolom, hogy egy elv mellett a végsőkig kitartott. Ide kell egy kis Ambre Sultan, amivel a dominanciát olfaktív módon is kiharcolja.

Gucci Guilty Pour Homme Intense

Ja, hogy ez is túl direkt? Nem tehetek róla, egy-két parfüm túl beszédes. A Guilty a Guccitól az egyik legélénkebb, férfiasabb illat, a borostás, ultra macsós George stílusához teljesen passzol. És hogy még bűnös is ebben, abban? Puszta véletlen…

By Kilian Intoxicated

Valahogy azt írták, úgy kezd, mint egy vadállat, és a végén kiscica lesz belőle. Ez a kiellenpontozott illat illik George-hoz, legalábbis ahhoz a pasihoz, akit mi láthattunk a klipjein, dalszövegein keresztül.

Nyugodjon békében! 🙁

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter