The Nose – film

orto-parisi-seminalis

Szerelmem és vágyam legújabb tárgya Orto Parisi Seminalis parfümje. Magamat is megleptem azzal a heves rajongással, amely elfogott amikor kipróbáltam a Seminalist, azaz egészen pontosan hazahoztam egy papírcsíkon az illatnyomait és utána a fürdőszobában napokig betöltötte a teret és az én orromat. Pedig az Orto Parisi nem az a vonal, amely nekem alapvetően bejön/bejött.

alessandro-gualtieri_03-grill-600x400

A márka mögött az az Alessandro Gualtieri áll, aki a Nasomatto őrült orra is. Totál szabad kezűen, mindenféle megfelelési kényszer nélküli vonal az Orto Parisi, ez érezhető minden cseppjéből, minden képkockájából. Majdhogynem “szarik rá” Alessandro, hogy a mi kifinomult orrunknak mi a szép és jó, elénkba***a azt, amit ő az emlékeiből, asszociációiból ösztönösen előjön. Tudjátok mit? Nekem ez bejön. Annyira pimaszul tolja az arcunkba, hogy nem lehet nem felfigyelni rá.

Idén készült egy izgalmasnak tűnő dokumentumfilm Alessandro-ról, az előzetes alapján kedvet kaptam hozzá, alig várom, hogy elcsíphessem valahol.

Addig is itt a dokumentumfilm hivatalos oldala, benne minden infó: thenosefilm.com

A Nasomatto és Orto Parisi parfümöket a Madison parfümériában tudjátok kipróbálni. (Bp. Andrássy út, Opera szomszédságában).

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter