Fuji Green Tea – The Body Shop új illata

Idén tavasszal új, izgalmas illattal jelentkezik a The Body Shop, mely a zöld tea csodás, méregtelenítő hatását és istenien nyugtató illatát felhasználva egy igazán frissítő,testnek-léleknek harmóniát nyújtó termékcsaláddal bővítette az eddigi kínálatát. Merész és új lépés ez a The Body Shoptól, hiszen eddig megszokhattuk, hogy akár a mono illataik, akár a hagyományos parfümjeik igazán élénk, sőt mostanság erotikus kisugárzást is kölcsönző (lásd Smoky Poppy) illataik sorakoznak a polcokon. De az idei tavasz és nyár más lesz, hiszen a Fuji Green Tea citrusos-friss, könnyed és üde illata a legkevésbé sem hivalkodó, sőt!

New T Tree Group HR_INFGTPJ014

“A zöld tea antioxidáns hatásai már régóta jól ismertek. A tisztító és méregtelenítő tulajdonságainak köszönhetően a zöld tea már több mint 400 éve nagyra becsült eleme különböző szociális és kulturális szokásoknak, többek között a japán teaszertartásnak is.

Tudtad, hogy a japán nők nem csak megisszák a zöldteát, hanem bőrüket is ezzel ápolják, sőt fürdenek is benne? Ez a testápolási praktika már generációk óta segít hatékonyan megóvni a nők bőrének hidratáltságát és puhaságát.

Mi azonban nem értük be ennyivel és új szintre emelve a zöld tea kozmetikai felhasználását, megalkottuk a Fuji Green Tea? testápoló kollekciónkat, amelyet valódi zöld tea levelek tesznek ellenállhatatlanul illatossá.  A tealeveleket kézzel szedik a Japánban található Fuji-hegység térségében.  Szakértőink ezután gondosan átválogatják a leveleket, hogy valóban csak a legkiválóbb minőségű, prémium levelek kerüljenek bele ebbe a harmonizáló és különleges kollekcióba.”

1036093 Fuji Green Tea Eau De Cologne _INFGTPJ004

A kollekció két darabját használom már napok óta, a Fuji Green Tea Eau de Cologne Elizabeth Arden Green Tea illatával vetekszik. A bőrömön kifejezetten kerek, aromás, kellően citrusos és gyógyvirágos illat, köszönhetően a bergamottnak, zöld teának, citromnak, mandarinnak és a kamillába áztatott jázminnak, melyet egy cseppnyi violával édesítettek. Nem fanyar, hanem lágyan, üdén nőies illat, mely így is frissítő és kifinomult egyszerre. Eau de cologne létére (kölnivíz koncentráció), kellően tartós a bőrömön, főleg úgy, hogy az újdonságként bevezetett body sorbet testápolóját használom hozzá, ezt már most tudom, hogy imádni fogom nyáron, annyira hűsítő, frissítő érzés a bőrömön – mivel én nyáron nem szeretem testápolóval bekenni magam, de muszáj lenne…

FUJI GREEN TEA BODY SORBET HR_INFGTPJ006

“Modern teaszertartás a testednek

Megalkottuk a tökéletes méregtelenítő szertartást a bőröd számára. Így ha végigköveted ezt a három egyszerű lépést, egyszerre tisztíthatod meg a tested és lelked. Megújulásra felkészülni!

  1. Méregtelenítés és tisztítás

A fürdőteánk valódi zöld tea leveleket tartalmaz, hogy hatékonyan méregtelenítse fürdés közben a bőrödet, eltávolítsa a méreganyagokat és ezáltal helyreállítsa bőröd természetes szépségét és egészségét. Tökéletes választás egy stresszes nap végén a feszültség elűzéséhez és a relaxáláshoz. A testradír, a radírozó szappan és a tusfürdő pedig revitalizálja és felpezsdíti a bőröd a nap bármely időszakában.

  1. Selymes hidratálás

Élvezd a hidratálás három különböző szintjét a 24 órán át ápoló teafaleveles testvajjal vagy a könnyedebb textúrájú testápolóval, esetleg az innovatív, hűsítő textúrájú sorbet krémünkkel.

  1. Az érzékek felébresztése

Ébreszd fel az érzékeid a kifinomult aromájú, citrusos és friss Fuji Green Tea Eau de Toilette illattal. Élvezd a zöld tea, bergamot, citrom és mandarin tökéletes keverékét a kamilla, jázmin és a viola virágos, érzéki aromájával kiegészítve. Frissítően könnyed és üde, ez az illat a klasszikus elegancia megtestesítője.”

2963-Fuji Green Tea deluxe collection_HR_INFGTPJ017Természetesen az új illat már kapható a The Body Shop üzleteiben, a már megszokott TBS termékekben, mint testvaj, tusfürdő, szappan, testápoló, testradír, és hozzá ultra menő zöld teával és teaszűrővel. Keressétek a The Body Shop polcain!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter