By Terry Nude & Rose Spring 2015 – tavaszi beauty kollekció

Idén tavasszal mintha a By Terry-nél a gondolataimba láttak volna, és egy olyan kollekcióval jelentkeztek, melynek minden egyes darabja mintha rólam/nekem szólna. Tudom, hogy tudjátok, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy mostanság időhiányban szenvedő anyuka vagyok, aki hálás minden olyan beauty találmányért, mely minimális idő alatt szalonképessé varázsol. Nos, az új By terry Nude and Rose kollekció egyszerre könnyed, természetes és mégis elbűvölően nőies, mellyel 10 perc alatt garantáltan üde, természetes és ápolt hatást érhetünk el.

Look Spring 2015 Nude&Rose - BD

“Ahogy a könnyed tavaszi napok beköszöntenek, szeretem a friss, “alulöltözött” alapozást, a szédítő NUDE-look boldogságát, tökéletes élettel-teli, és lélegzetelállítóan természetes mivoltát. – Terry de Gunzburg”

A By terry 2015-ös tavszi kollekciója rendkívüli technológiai újítások ötvözetén alapszik, így teremtve meg a tökéletes nude megjelenést. A kollekció fő darabja a zseniális Cellularose Moisturising CC Cream, mely azonnal a jó barátom lett, köszönhető az áttetszően könnyed, kellően fedő, ultra ápoló és természetes hatást nyújtó jellegének, hiszen észrevétlenül fed, egyenletes bőrszínt nyújt és közben ápolva tökéletesíti a bőrt. Hatását pedig a forradalmian új rózsa őssejteknek köszönheti, melyek nyugtatják a sejteket, oxigenizálja a bőrt és optimizálja a toxikus anyagok kiürülését.

A kollekció másik zseniális darabja a Cellularose Blush Glace, a hidratáló, ragyogást fokozó géles “arc-fény”, mely egyszerre termézsetes és szexi. Üde, szél csípte orcát varázsol, krémes állagának köszönhetően pár másodperc alatt könnyedén fel lehet tenni a bőrre.

Természetesen az ajkak sem maradhatnak csupaszon, a Hyaluronic Sheer Nude Lipstick rúzsai ötvözik a balzsamos gél, alapozó és hidratáló minden erényét. Csodás nude árnyalatokban kapható, melyek finoman elegánsak és akár a játszótéren is megállják a helyüket, annyira természetesek.

HYDRADIANCE DAYLICARE - HD

Aki valaha volt már a Madison parfümériában By Terry kezelésen, az tudja, hogy ez az arckezelés hónapokra feltölti a bőrt élettel, ragyogással és minden földi jóval, aki nem volt még, azok számára pedig itt egy igazán izgalmas beszámoló. Nos, a By Terry arcápoló család egy új taggal bővült. Hydradiance: a rózsa őssejtek tudománya. By Terry laboratóriumában kifejlesztettek egy hatóanyag-komplexet, mely erősíti a bőr hidratáló és ragyogást aktiváló tulajdonságait a különleges rózsa őssejt duó bizonyított hatékonyságával. Az új Hydradiance termékcsalád szérum, hidratáló balzsam, hidratáló szemgél, és maszk kiszerelésben kapható a Madison parfümériában.  Az én bőrömmel csodát műveltek a By Terry termékek, gyakorlatilag hónapokra helyre rakták azt, amit kisgyerek mellett nem volt időm kezeltetni. Csak ajánlani tudom, tegyetek egy próbát!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter