Bemutatkozik a Guess Girl, a parfüm, melyet a divatvilág legszebb nője ihletett

Miért csak lépkednél, ha büszkén vonulhatsz is?

Miért hunyorogsz, ha kacéran kacsinthatsz is?

Miért kérdezel, ha játszhatsz is?

Guess Girl parfüm
Guess Girl parfüm

 

New York ? tupírozott haj. Göndör fürtök. Retrósan, szemhéjtussal kihúzott kihívó macskaszemek, elbűvölő Guess stílus. Ő a Guess lány, az ellenállhatatlan, a pótolhatatlan. Ilyenek voltak 30 éve a divatvilág irigyelt szépségideáljai. A Guess Girl az az illat, amely megragadja és hűen visszaadja a lélegzetelállító szépségikon lényegét. Izgalmas, érzéki, a Guess Girl parfüm friss, gyümölcsös-virágos illat, mely bár könnyed, mégis emlékezetes, azonnal elcsavarja a fejeket.

guess girl parfüm

 ?A Cotynál mindannyiunkat megihletett a Guess30 éves évfordulója. Együttműködésünk negyedik szakaszában azt a célt tűztük ki, hogy egy illaton keresztül mutassuk be a azt az ellenállhatatlan szexis kisugárzást, mely a divatmárka márka szédületes sikerét hozta.? ? mesélte Steve Mormoris, a Coty Beauty alelnöke. ?Izgatott várakozással készülünk arra, hogy bemutassuk a nagyközönségnek azt az illatot, mely kapszulaként zárja magába a Guess márka és az ikonikus Guess Girl-ök lendületes fiatalságát, bevállaló vagányságát, ellenállhatatlan vonzerejét.?

Laurent Le Guernec parfümőr elképzelése szerint az igazi  GUESS Girl elragadóan bájos, vérében van a flörtölés művészete.

?Ehhez az illathoz olyan fiatal, ultra-szexi és kacér jelleget akartam hozzátenni, mint amiyen Brigitte Bardot és Marilyn Monroe volt. Ahogyan keresgettem a legmegfelelőbb összetevőket, hirtelen rábukkantam valamire?.a mimóza! Pontosan ez az az édes, szinte már fülledt  akkord, amit elképzeltem a GUESS Girl parfümhöz. Az illat szexi vonzerejét és az egzotikus jelleget brazil orchidea és liliom adja, ez egyértelmű utalás a kaliforniai naplemente romantikájára.

guess girl

Az illat édes ígéretek robbanásával indít,  málna, sárgadinnye és friss citrusos jegyek tobzódnak első érzetre. Az akkordok flörtjéhez csatlakozik az igen ritka brazil orchidea, a mámorító mimóza és a csábító liliom. Végül csapdába ejt és nem ereszt az érzéki vanília és a gyengéd szantálfa, finom utóérzetük akár egy halvány rúzsfolt a párnahuzaton.

Fejjegy: málna nektár, sárgadinnye, citrusfélék

Szívjegy: brazil orchidea, mimóza, liliom

Alapjegy: ausztrál szantálfa, madagaszkári vanília

A Guess Girl Eau de Toilette már 5000 Ft-ért kapható az Iparfüméria.hu parfümériában.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter