Florascent 1st of May – parfümkritika

Most, hogy itt van május elseje, mely munkaszüneti nap, így bőven van okunk az ünneplésre. Ha igazán stílusosan akarjuk ennek a napnak megadni a módját, akkor mi mást fújhatnánk magunkra, mint a német Florascent cég 1st of May parfümjét. A Florascent céget a 17. századi parfümkészítés ihlette, így alkotta meg a cég a kizárólag természetes alapanyagokból készülő parfümsorozatát. A teljes kollekció kézzel készített, az üvegek is és a teljes csomagolási folyamat is. Már korábban írtunk a Myropolium nevű parfüm és illatszer boltról, Magyarországon kizárólag náluk tudjátok megvásárolni a Florascent illatokat.

Florascent-1ere_Mai_medium

De most térjünk is rá erre a kifejezetten május 1-ére megalkotott parfümre. Májusra már kellően elegünk van az esős áprilisból, várjuk a nyarat, a hosszabb nappalokat, a perzselő napsütést, kihasználjuk a munkaszüneti nap adta lehetőséget és ha az időjárás is úgy akarja megpróbáljuk ezt a napot a szabadban eltölteni. A 1st of May-t akár az április 22-ei Föld napjáról is elnevezhették volna, hisz rendkívül tiszta, üde, a természet újjáéledését ünnepli. Annyira friss és zöld illat, hogy ha egyszer kipróbáljuk, könnyedén a rabjává válunk és egész nyáron szívesen viseljük majd. Frissességének titka a tangerine-ben rejlik, mely se nem narancs, se nem mandarin, így mindkét gyümölcsből áradó citusosságot megjeleníti. A cég előszeretettel használja a galbanumot, mely egy perzsiai növény gyantája és remekül lágyítja, balzsamossá teszi a fanyar illatokat. A rózsa és jázmin méltó köszöntése a közelgő nyárnak, ha szabadtéri programot tervezünk, kitűnően belesimul a környezetbe, könnyedsége ellenére a benne található champaca (sárga virágú liliomféle) és a tubarózsa igazán tartóssá teszi az illatot. A nyersanyagok olyan jól harmonizálnak egymással, hogy rögtön rájövünk egy igazán hozzáértő céggel állunk szemben, akik nagy hangsúlyt fektetnek az ízlésességre, természetességre és összhangra. Úgyhogy ideje igazán ráhangolódni a tavaszra és a nyárra és beszerezni egy igazán könnyed, friss, természetes illatot is.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter