Essence karácsonyi parfümújdonságok – Nyereményjáték!

Ha itt a karácsonyi szezon, akkor számomra nincs is szebb és élvezetesebb dolog, mint hogy a limitált parfümszetteket böngésszem, odavagyok ugyanis értük. Egyrészt imádom a csomagolásukat, másrészt gyakorlatilag egy illat áráért sokkal többet kapunk: plusz testápolót, vagy egyéb beauty kiegészítőket. Ráadásul véleményem szerint egy ilyen karácsonyi szettel bármelyik szerettünket boldoggá tudjuk tenni.

Az Essence illatok nagyon népszerűek, nem csoda, hiszen a márka beauty termékei a megfizethető minőséget jelentik, én is előszerettel vásárolok Essence kozmetikumokat, körömlakkokból pedig szép kis kollekcióm van már. 🙂 Nagyon népszerű a Like sorozat, melyről már olvashattok a blogon, idén pedig a karácsonyi különkiadásokban a legújabb #mymessage sorozat legnépszerűbb darabjai is beszerezhetőek a Like illatokon kívül.

Az idei karácsonyi illatszettek a szerelem jegyében születtek, és kifejezetten a trendkövető fiatal lányok számára készültek. A Like sorozatból két bűbájos illat kapott most főszerepet, a Like a New Love és a Like a Day in The Candy Shop parfümökből vásárolható limitált ajándékszett, melyben az 50 ml-s illat mellé 2 darab I love Trends körömlakk került.

Like A Day In The Candy Shop
Like A Day In The Candy Shop

A Like a Day in The Candy Shop maga a báj, a fiatalokra jellemző szertelen vidámság, benne mézédes vaníliával fűszerezett barack és orchidea egy csepp jázminnal.

Like A New Love
Like A New Love

A Like a New Love romantikus, mint az első randi, a kávéval ízesített csokoládé virágos és gyümölcsös akkordokkal érzéki és bájos egyszerre.

A kifejezetten modern és trendi #mymessage illatok közül a két legnépszerűbb darab is elérhető idén illatszett formájában: a 30 ml-s méretű #mymessage love vagy a #mymessage kiss parfümök mellé stílusosan vagány telefontokot csomagoltak, nincs az a tini vagy fiatal, aki ne örülne egy ilyen vagány szettnek. Ki ne szeretne édes csókokat adni és kapni?

kiss
#mymessage kiss

A #mymessage kiss maga az édes csók: a vattacukorral édesített zamatos málna robban ki az üvegből, melyet a mandulás pézsma és szantál puhít és melegít fel.

#mymessage love
#mymessage love

A szerelem essenciájaként aposztrofált #mymessage love pedig azt mutatja meg meleg, puha és édes jegyein (málna, orchidea, karamell, szantál) keresztül, milyen édes is az első szerelem.

A limitált karácsonyi illatszetteket 2015. október közepétől keressétek a Müller drogériákban!

*** NYEREMÉNYJÁTÉK***

Egy szerencsés olvasónknak nem kell várni karácsonyig, hogy Essence parfümszetthez juthasson, elég csak játszania, és máris megnyerheti ezt az Essence Like a New Love parfümszettet, melyben egy 50 ml-s Essence Like a New Love parfüm mellett 2 db Essence Effect körömlakk található!

essence nyereményjáték parfümblog

Nem kell mást tenni a nyereményért, mint az alább kérdésre a helyes választ elküldeni az info@parfumblog.hu email címre 2015. november 6. éjfélig, és várni az emailt, hogy nyertél-e. 🙂

Melyik két Essence parfümsorozatból lehet idén karácsonykor parfümszettet vásárolni?

a. Effect és Trend

  b. Metals és Nudes

          c. Like és #mymessage

Sok szerencsét!

Andrea



1 thought on “Essence karácsonyi parfümújdonságok – Nyereményjáték!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter