Escada Sorbetto Rosso – újdonság

Összeszámoltam! 32 db limitált nyári parfümöt adott ki az Escada  1994 óta. A Chiffon Sorbet egyedülálló illat volt a maga nemében, azóta is sokan szeretnék, ha újra kapható lenne. De nem hiszem, hogy megfog, hiszen az, amit az Escada csinál, az nagyon bevált, és eszük ágában sincs ezen változtatni.

Az Escada egyedülálló abban az értelemben, hogy ez az első olyan márka, amely úgy ad ki új parfümöket, hogy azok, mint egy nyári kaland, s kizárólag egy szezon erejéig érhetők el. Ennek a forradalmi elgondolásnak az élén Margaretha Ley volt az úttörő, a korábbi svéd modell, későbbi főtervező, amikor is társalapítóként részt vett az Escada elindításában. Több, mint 25 évvel a Chiffon Sorbet megjelenése után, Margaretha öröksége folytatódik, minthogy az Escada szezonális limitált kiadásai az egyik legsikeresebb nyári parfümsorozattá váltak a parfümiparban. Az Amalfi-partvidék valódi hangulatát és az olasz Dolce Vita élvezetét felidézve, az új Escada Sorbetto Rosso az élvezet és öröm illata. Az illat üde, pezsgő, spontán, és benne van a boldogság izgalma és borzongató élménye.

Az illat szívjegyében a görögdinnye, a szomjoltó nyári gyümölcs illata érezhető. Hogy a finom gyümölcsös, vizes és harmonikus görögdinnye jegyeket a Sorbetto Rossoban kiemelje, a híres parfümőr – Richard Herpin – mesteri módon segítette őket érvényesülni olyan összetevők hozzáadásával, amelyek erősítik azok sokféleségét. A görögdinnye frissítő, vizes oldalának hangsúlyozására Herpin mandarint és calone-t (dinnyés, vizes jegy) adott hozzá, míg a piros alma és a pörkölt cukrozott mandula a gyümölcs gurmand és édeskés oldalát emelik ki. Végül tiare virágot, pézsmát és ambróziát adott hozzá, hogy még több érzékiség, ragyogás és vidámság jellemezze az illatot. A végeredmény a kalandvágyó fiatal nőt elröpíti álmai nyaralásának színhelyére, miközben rengeteg kellemes és vidám emléket idéz fel.

A formás üveg a parfüm esszenciájához vezet el minket, a legjellemzőbb nyári gyümölcs, a görögdinnye megformálásával. A dán tervező, Mads Berg, kreatív módon fejezi ki a harmónia érzetét a nő és a természet szépsége között. Ez az egyensúly pedig a nyarat idéző színeket idézi fel bennünk, a szabadság és kikapcsolódás érzetével, melyhez egy csipetnyi nyugalom is keveredik. A Mads Berg által készített Escada nő-ábrázolás pedig azt a végtelenül felszabadult nőt jeleníti meg, aki álmai nyaralásának helyszínére érkezik.

A Sorbetto Rossoval történő nyári flörtölés közben az Escada nő a teljes kikapcsolódás érzetét tapasztalja meg, amint az újabb, lehetőségekkel teli nyár feltérképezetlen vizein utazik. A Sorbetto Rosso egy tiszta örömmel és élvezettel teli illatkompozíció, mely egyenesen a szívhez szól.

2018 februárjától kapható!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter