21 napos PARFÜMKIHÍVÁS

Drágáim, fű alatt már hetek óta szervezem az év legnagyobb parfümös kihívását, és most úgy izgulok, mint egy kislány az óvodai anyák napi fellépése előtt, hogy vajon mit szóltok hozzá. 🙂 Évek óta fontolgatom, s végül idén öltött testet 21 napos parfümkihívás keretében az, hogy méltóképp megünnepeljük a parfümök világnapját március 21-én és ezzel egy időben a blog 8. születésnapját!

Március elsejével kezdődően, visszaszámlálásként egészen a nap napig – amely március 21, a Nemzetközi Parfümnap – minden nap egy kérdést fogtok kapni, amelyre kedvetek szerint válaszolhattok. Személyes jellegű, nem igen-nem eldöntendő kérdések lesznek, hanem igazi, rólad szóló válaszokat váró, kifejtendő kérdések, amelyek segítségével jobban belemerülhetünk a parfümök világába. Szóljon most ez a 21 nap a parfümökről!

Hogyan vehetsz részt a kihívásban?

Minden nap gyere a blog facebook és/vagy Instagram oldalára, ahol ilyen képes poszt keretében naponta új kérdést teszek fel, amelyet röviden vagy bővebben kifejthetsz komment formájában. Ahhoz, hogy esélyed legyen az ajándékok egyikét megkapni, elég legalább az egyik kérdésre válaszolnod – természetesen releváns, nem másolt válasz játszik csak. Ahhoz, hogy növeld az esélyeidet, érdemes minden nap kommentelned, mert azokra, akik mind a 21 kérdésre felelnek, külön ajándék vár! Lesznek extra napok is, amikor különleges ajándékot kaphatsz a kihívásban való részvételedért, szóval 21 napig érdemes Parfümblog lázban égni! 🙂

Meddig tart a kihívás?

A játék 2018. március 1-től március 21. éjfélig tart.  Eredményhirdetés itt a blogon, külön posztban következő nap.

Mit kaphatsz?
Az év legjobb, legexkluzívabb ajándékai várnak rád, lássuk!
1 db L’Occitane Arlesienne 50 ml parfüm
1 db Lush Karma parfüm 30 ml, hozzá 1-1- db fürdőlap, habfürdő, szappan és szilárd sampon
1 db exkluzív Lush díszdoboz, benne 1 db Lush Karma 30 ml parfüm, testápoló, habfürdő és szappan
2 db Guerlain Mon Guerlain Florale 50 ml parfüm
1 db Dolce & Gabbana Dolce edp 30 ml parfüm
1 db Dolce & Gabbana Dolce Rosa 30 ml parfüm
1 db Carolina Herrera Good Girl Legere parfüm
1 db Nina Ricci Les Monstres Nina parfüm
1 db Nina Ricci Les Monstres Luna parfüm
…és más exkluzív parfümös meglepetések! ❤️
Hogyan kaphatod meg az ajándékot?
Amennyiben rád esik a választás, és jelentkezel az ajándékért, úgy egyeztetünk és vagy személyesen találkozunk vagy postázom a csomagot csak és kizárólag magyarországi, postán maradó címre.
Ugye, hogy megéri velem tartani? <3 Gyerünk, kihívásra fel!
A kihívás nem minősül nyereményjátéknak, hanem egy olyan szűk közösségben szervezett kihíváson alapuló játék, amelyben, kommentálásoddal beleegyezel abba, hogy nevedet itt a blogon megjelenítsem, amennyiben neked jut valamelyik ajándékból. Nem cégek szervezik, hanem én szeretnélek benneteket megajándékozni a blog 8. szülinapja alkalmából. 😉


11 thoughts on “21 napos PARFÜMKIHÍVÁS”

  • Szia! Persze, hogy lehet! Gyere a blog facebook és/vagy instagram oldalára (mindkettő parfumblog.hu) és visszamenőleg még csatlakozhatsz 🙂

  • Most bukkantam rá erre a jó kis játekra! Lehet csatlakozni ugye? Vájt orr -nak hívnak! Hol talalom a kérdéseket?Köszi elòre is .!

  • Köszönjük a játékot! A sok újdonságot látva komoly a felhozatal tavaszra. Olyan lázba jöttem a játéktól, hogy a bakancslistámra új tételkènt felkerült egy debreceni parfümőrültek szabadidős klub szervezésének ötlete 🙂 Csak a szabadidő hiànyzik hozzá.

  • Andi, gyakorlatilag megalkottad a “parfüm-tavaszt” ????????az olvasóid, követőid számára! Ha az időjárás nem is, ez tuti segít a hangolódásban, várakozásban. Imádnivaló ötlet és kivitelezés????Köszönjük!????

  • Fantasztikus ötlet!????Fantasztikus nyereményekkel!????

  • Csodás játék, csodás nyeremények ! 🙂 Köszönjük a sok lehetőséget! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter