Lush Húsvét

Mindig találok okot arra, hogy meglepjem a családot egy Lush “finomsággal”, mert az a helyzet, hogy nem csak én használok a családban Lush-t, hanem a párom és a kislányom is. Polli egyenesen odavan a fürdőbombákért, mondjuk kicsit már zavaró szinten, mert szó szerint a legjobb darabokat el kell dugni előle, ha nem szeretnék órákig tartó hisztit az esti fürdés előtt, arról vitázva, hogy nem, ma nem “pacsálhatja” el anya kényeztető fürdőbombáját. 😀 A húsvéri Lush kollekció úgy érzem, hogy totál a családnak szól, megtalálja mindenki benne a számítását. Csibés fürdőbombák, aranytojások a gyereknek (is), pörgettyűs habfürdő apának (mert a fidget spinnert is ő élvezte a legjobban), és pucér tusfürdő anyának (mert egy flakonnal kevesebb).

Free Rangers fürdőbomba – 2990 Ft

No, erre csapott le a gyerek azonnal. Édes kis csibe, meglehetősen husi és súlyos arab, szóval bár amúgy is két darabból áll, és még a fél darabot is elfeleztem, bővel elég volt egy fürdésre. Pezseg, isteni buborékos, habos és színes fürdőt csinál. Az illata meg..hmm…finom bergamott és ribizli.

Wash Behind Your Ears szilárd sampon – 2690 Ft

1 éve csak Lush szilárd samponokat használok, lenyűgöz az, hogy semmi csomagolás (én egy kiürült műanyag Lush tégelyben tartom), és hogy ez a viszonylag kis korong micsoda erőt rejteget. Elég párszor a hajon áthúzni, kis habot csinálni a kézben, és istenien habzik, tisztít rendesen. Nagyon takarékos. Nem lesz erős illata a hajnak, nem kell félni, hogy elnyomja a parfüm illatát. Citromolaj, almaecet, rózsafaolaj…finom illat és csillogó haj. Nálam a zsírosodásra is megoldás.

Cream Egg habfürdő – 1590 Ft

Ez a Lush pilótakeksze 🙂 két citrusos habfürdődarab közé kakaóvajat passzíroztak, így amellett, hogy isteni habos fürdőt készíthetünk, még táplálja is a bőrt a kakaóvaj. Szintén lehet spórolni vele, a fele is elég egy jó fürdőhöz.

Here Comes The Sun pucér tusfürdő – 3990 Ft

Nagyon szerettem volna már kipróbálni a pucér tusfürdőket, mert lenyűgöz a tudat, hogy nem kellett miattam fröccsönteni egy műanyag flakont. Jó nagy darab, de kézben kényelmesen elfér. Én fürdés után egy kiürült nagy Lush tégelybe állítom (újrahasznosítás), totálisan megfelelő, de gondolom egy sima szappantartóba is beleállítható, csak az alját ne érje víz, mert oldódik. Finom, friss citrusos illata van, viszont erőteljes narancssárga színe, ami fröcsög mindenfelé, és fog. A bőrömet nem, de fürdés után pucolni kell a kádat, csempét. Már tapasztaltam ezt 1-2 Lush terméknél, és bevallom, engem zavar, mert nincs időm minden tusolás után átmosni a csempét, szóval ha ez megoldódna, akkor abszolút kedvenc lenne. Mert azt el kell mondanom, hogy nem viszketek tőle, nagyon jól bírja a bőröm (gyakorlatilag nagyon kevés tusfürdőt bír, ezért fürdök legtöbbször szappannal).

Nézzetek szét a húsvéti kínálatban, vigyázat, limitált darabok! 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter