Escada Santorini Sunrise – parfümújdonság

“Készen állsz, hogy elszökj Santorini gyönyörű városába, az autentikus Görögországba? Merülj el ebben a kék-fehér paradicsomban az új Escada Santorini Sunrise Eau de Toilette limitált kiadású illatával. Az illatot egy friss és addiktív mandarin-bergamott sorbet nyitja meg, ragyogó jázminszirmok kíséretével, a rózsabors pedig szikrázó függőséget ad a friss parfümhöz. Az Escada Santorini Sunrise azonnal elrepít a görög szigetek ékköveihez. Santorini mély tengeri hullámai ihlették az illatüveget, melyet bouganvillea virágok díszítenek.”

Nem lehet elég korán tervezgetni a nyaralást, és a nyaraláshoz passzoló illat keresését, az Escada ebben zseniális, szóval ha nyáron tervben van egy pihenés, akkor neked szól ez az ajánló!

Rutinos utazók tudják, hogy a nyáron, a főszezonban szeretnének utazni valamelyik kedvelt turistaparadicsomba, akkor bizony annak tervezése legkésőbb januárban kell, hogy elkezdődjön és nagyjából februárban kell, hogy befejeződjön, különben a legjobb ajánlatok elúsznak, és úgy járnak, mint mi, akik hezitáltunk, kivártunk, végül hoppon maradtunk. A Covid óta tologattunk egy nyaralást, amit végül visszamondjunk, és a jó kis forintot itthon vertük el, de majd megesz a fene minket, hogy megint eljuthassunk egy jó kis tengerparti nyaralásra. Santorini mondjuk tökéletes lenne 🙂 Az Escada szerint is, márpedig az Escada az, amely illataival minden évben jobbnál jobb helyekre “varázsolja” el viselőit.

Az Escada Santorini Sunrise a 2023-as év nyaralós illata. Most már kimondható, hogy a német divatmárka parfümvonalában 1994 óta “Summer Limited Edition” néven jelenik meg minden évben új nyári illat. A sort a Chiffon Sorbet nyitotta, amely azóta is a gyűjtők egyik toplistás darabja, sokan szerették.

Ha kiszámoljuk, a Summer Limited Edition 30 évre tekint vissza, és felmerülhet a kérdés, hogy vajon képes újat, innovatívat felmutatni, megújulni. Igazából nem, és nem is kell neki! Mert miről is szól a sorozat: könnyed nyári illatokról, amelyet megvesz az ember lánya nyár elején, aztán jobb esetben elhasználja nyár végéig, közben pedig  egy könnyed, “nyári” illatot visel. Nem hiszem, hogy túl kellene gondolni az Escada nyári limitált illatait, inkább arra kell vigyázni, hogy nagyon ne szeressen bele egyikbe sem az ember lánya, mivel ezek maximum 1-2 évig elérhetőek – a készlet erejéig.

Az új Santorini Sunrise is egy könnyed virágos-gyümölcsös illat, benne a különleges papírvirággal, amely elsősorban ázsiában népszerű növény. A jázmin és a rózsabors pikáns és nőies akkordot ígérnek, míg az alapjegyben lévő földes jegyek a természethez viszik közelebb az illatot. A Santorini Sunset igazi nyári különlegessége a sorbet fagylalt illatára emlékeztető illatjegyben rejlik.

Illatcsalád: Gyümölcsös – virágos

Fejjegy: Friss mandarin, sorbet, bergamott

Szívjegy: murvafürt (bugenvillea, papírvirág), rózsabors, jázmin

Alapjegy: Földes jegyek



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter