Guerlain La Petite Robe Noire Rose Cherry – parfümújdonság

Új fejezet nyílik a Guerlain “kis fekete” életében, itt az új rózsás-cseresznyés La Petite Robe Noire Rose Cherry!

Cuki, ugye? A Guerlain La Petite Robe Noir termékcsaládja, beleértve a 2023 januárjában érkező legújabb illatot is, a rózsa és a cseresznye friss, romantikus és bájos keverékével csábít minket.
Ahogy a Guerlain hivatalos honlapján olvashatjuk:

“A La Petite Robe Noire Rose Cherry egy finom gyümölcsös virágos, életörömmel átszőtt virágillat. Mintha egy tavaszi szellő járná át, a Petite Robe Noire ikonikus rózsája egy abszolút finom cseresznyevirág és fehér tea akkordban találja újjá magát. A szabadság szele, amely megdobogtatja a szívünket és mozgásba hozza a testet. Nancy Sinatra mitikus hangsora által magával ragadva a La Petite Robe Noire szabadabb, mint valaha: aki szeret, az követ engem! Több mint egy parfüm, egy meghívás a szerelemre.”
A La Petite Robe Noire Rose Cherry már a nyitóillatban sok frissességet kínál, a fehér tea keveredik a cseresznyevirág légies és enyhén gyümölcsös, vizes akkordjával. A szív a bolgár és török rózsát a L’Eau de Cerise Upcyclee (cseresznyevíz) akkorddal ötvözi, fehér pézsma és vanília felhőjébe burkolva.
“A rózsa a kompozíció főszereplője.  Ő a szív, a lélek.”- Delphine Jelk, Guerlain parfümőr.

Fejjegyek: cseresznyevirág, fehér tea.
Szívjegyek: cseresznyevíz, bolgár rózsa esszencia, török damaszkuszi rózsa abszolút.
Alapjegyek: fehér pézsma, vanília.

Az 1912-ben megalkotott “fordított szív” üveg több mint száz éves történelmet élt meg, és vált a maga nemében ikonikussá. A La Petite Robe Noire Rose Cherry esetében az időtlen vonalakat a cseresznyevirágfát és az azúrkék égboltot idéző színátmenet díszíti. “Tegye egyedivé parfümjét, és élvezze az ingyenes, személyre szabott gravírozást” – mondja a Guerlain.

A La Petite Robe Noire Rose Cherry 30 ml-es és 50 ml-es Eau de Parfum formájában lesz kapható a Guerlain hivatalos weboldalán.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter