Louis Vuitton Les Parfums Yayoi Kusama limitált kiadások – parfümújdonság

Bevallom, egyáltalán nem hozott (eddig) lázba egyik Louis Vuitton illat sem. Valahogy úgy voltam vele, alibiként léteznek ezek az illatok, és csak azért születtek, mert minden, valamit is magára adó divathát kreál minimum egy, ha nem kettő kollekciót (rendszerint egy mainstream és egy exkluzív vonalat). De az idei év egyik szenzációs együttműködése révén most azt érzem, hogy kissé nyitottabbnak kellene lennem a LV illatok iránt 🙂

Először is, ez a táska az álomtáska! Mert imádok mindent, ami pöttyös és ami piros. Nagyon kedvelem Yayoi Kusama művészetét, legszívesebben én is beborítanék mindent pöttyökkel. A LV rendkívül jól ráérzett, hogy kivel kell kollaborálni, szerintem az év együttműködése, ötletes és vagány!

Na, de hogy maradjunk az illatoknál: a három legnépszerűbb LV illat kapott most rendhagyó, Yayoi Kusama külsőt.

A Spell On You egy könnyed rózsás illat, igazi “basic” játékos, nem lehet nagyon vele mellélőni. Az Attrape-Reves a LV Coco Mademoiselle-je, rózsás-fűszeres-pacsulis illatával. A L’Immensite pedig a gazdag ember YSL L’Homme-ja. És íme, ilyen cukik:

Természetesen a magyarországi LV butikban egyik sem kapható, szóval ne rohanjátok meg őket, rendelni nem lehet online, ugyanakkor Bécsben minden (is) van!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter