Escada Cherry in Japan – parfümújdonság

Megérkezett 2022 hivatalos Escada illata, a Cherry in Japan! A nőiességet és vidámságot sugárzó Escada Cherry in Japan harmonikus egységben ötvözi a Tokiót körbe lengő cseresznyefa virág illatát a modern város digitális jegyeivel és játéktermeinek hangulatával. Pop színek és csillogás minden mennyiségben, hogy az üde és modern Eau de Toilette viselőjében tudatosuljon, olyan nem létezik, hogy valami túl sok. A ragyogó illat szikrázó cseresznye jeggyel indít, majd kibontakozik a virágos szívjegy jázmin szirmokkal. A melegséget sugárzó tonkabab érzéki felhőbe burkolja a lélekemelő és rabul ejtő új illatot. A parfümgyártásban az Escada márka fenntarthatóság iránti elkötelezettségének hű bizonyítéka, hogy a Cherry in Japan összetevőinek 86%-a természetes eredetű.

Az illat megalkotója Honorine Blanc sztárparfümőr, az illatok szenvedélyes szerelmese és született művészlélek. Honorine illatkompozíciója érzéki világba repíti az illat viselőit, az érzelmek és szenvedélyek tökéletes szimbiózisával.

A limitált illat jellegzetes Escada illatüvegét cseresznyét szimbolizáló rajz ékesíti és fényes ezüst kupak zárja le. A halvány pink folyadék színével harmonizáló színárnyalatok díszítik az illatüveget, a színpompás kartondobozt pedig tündöklő piros cseresznyék díszítik. A multimédia művész és kreatív rendező Donna Adi játékos illusztrációit felvonultató kampány teleportál bennünket a Cherry in Japan varázslatos világába. Donna különleges művészi alkotásaiban rétegezetten helyez fotókra élénk illusztrációkat. Kimagasló tehetsége 180.000 követő követőt nyerte meg az Instagram-on.

Most is igen kedvező áron lehet megvásárolni az Escada parfümöket, egy 30 ml-s darab 16.000 Ft körül van.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter