Beauty-percek: Guerlain Shalimar testápoló és tusfürdő

Aki régóta követ, az aztán emlékszik arra, hogy az utóbbi időkben teljesen rácsavarostam a parfümtestápolókra, olajokra. Ez a szenvedélyem azóta sem csökkent, sőt! Már úgy vegyok vele, hogy előbb veszek meg egy parfümtestápolót mint parfümöt…tudom, tudom, sokan most felhorkannak, hogy de nem is olyan intenzív, nem is olyan az illata stb…Nem érdekel, ezt olyan fajta luxusnak fogom fel, ami jár nekem a baromi stresszes napok elején és végén (mert én két alkalommal tusolok egy nap, mert így szeretem). Imádok az illatos tusfürdők illatában ellazulni a tus alatt és imádom, hogy a pórusaim ontják magukból az illatos testápoló illatát. Van, hogy nem használom mellé a parfümöt, de azért az esetek többségében azzal koronázom meg az illatos outfitemet, mert szeretem, ha van az illatnak ereje és hatósugara, szóval fontos számomra a sillage.

Évek óta szemezek a Guerlain hivatalos oldalán ezzel a Shalimar testápolóval és tusfürdővel. A francia Sephora oldalán is kapható, időnként volt egy-két akció, amikor majdnem megrendeltem, aztán valahogy elmaradt. Megörültem, amikor a Notino oldalán felfedeztem, hogy kapható, így azonnal meg is rendeltem őket. A tusfürdő 13.000 a testápoló pedig 16.000 Ft most. Igen, borsos az áruk, pláne hogy “csak” testápoló termékekről van szó. Ugyanakkor bármilyen parfüm testápolója nagyjából ilyen áron van, szóval sajnos ez van, ezek ilyen drágák, kivéve, ha sikerül ajándékcsomagban kis kiszerelést kifogni.

Mondanom sem kell, hogy a tusfürdőből elég egy egészen kis mennyiség az élményhez, bőségesen habzik, teszi a dolgát. Isteni illata egy az egyben Shalimar, csak nyilván nem olyan éles, mint egy parfümé. A testápoló igazi selymes élményt ad, illata erőteljes, a tusfürdővel használva bőségesen elég a tartós illatozáshoz, de én ezzel nem elégszek meg. Nem csak a sima Shalimar edp-vel használom, hanem a Shalimar minden verziójával csodásan működik. Leginkább a Philtre-t és a L’Initialt használom – most már hetek óta – és nem tudom abbahagyni. 🙂 Más parfümmel eddig nem kevertem, mert annyi Shalimar verzió van itthon, hogy nem szükséges…:D

Örülök, hogy megrendeltem őket, csak remélni tudom, hogy nem unok rájuk, mert azért drága mulatság lenne, ha a polcon porosodnának.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter