Dolce & Gabbana Dolce Peony – parfümújdonság

Úgy látszik, Dolce & Gabbana lát fantáziát a Dolce sorozatban, hiszen hamarosan megjelenik legújabb, szám szerint ötödik olasz virágoskert ihlette Dolce Peony. Peony: bazsarózsa, pünkösdi rózsa, bájos, romantikus, gyengéd, friss és üde illatú virág, igazi reneszánszát éli napjainkban, nincs nélküle trendi virágcsokor, vagy éppen tavaszi parfümkreáció. Személy szerint kedvelem, bár önmagában igen kis halovány, ha igazi rózsával vagy más virágos jegyekkel párosítják, akkor nagyon finom kis illat kerekedhet ki belőle. A bazsarózsa egyébként a D&G divatház egyik kedvelt motívuma, előszeretettel díszítik ezzel a mintával alkalmi ruháikat (is).

A Dolce & Gabbana Dolce parfüm lágy, nőies és diszkréten virágos illatú. Vizes, virágos és pézsmás jegyek domborodnak ki benne, valóban olasz flórát idéz fel bennem. A Dolce Floral Drops még zöldebb, még frissebb és élénkebb, mint a sima Dolce: zöldalmával egészül ki a virágos-fás-pézsmás akkord. Jól eltalált illat a Dolce Rosa Excelsa, amelyben a rózsa kapott főszerepet, ettől nőiesebb, púderesebb lett az illat. A Dolce Garden igazi nyári, édeskés illat, benne vanília és kókusz, amely mandulatejjel, frangipánival és ylang-ylanggal egészül ki.

A Dolce Peony kissé nosztalgikus, friss és nőies illat lesz, benne nem csak a bazsarózsa, hanem a rózsa is főszerepet kap mézzel, rózsaborssal, ambroxannal, pacsulival és mirabella szilvával fűszerezve. Engem kíváncsivá tesz, jó lenne tesztelni.

Melyik Dolce parfümöt szereted?
×



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter