Giorgio Armani Sí Eau de Parfum Fiori- újdonság

A Sí illat Giorgio Armani tisztelgése a modern nőiesség előtt, a szabadság, szerelem és élet nyilatkozata. 2013-ban bemutatkozott a Sí Eau de Parfum, majd 2018-ban újra álmodták a Sí Passione formájában, 2019-ben pedig egy új, virágosabb fejezet indul a Sí Eau de Parfum Fiori történetével, amely 2019. áprilisában fog megjelenni.

Egy új, virágos érzelem, ugyanabban a lélekben

Julie Massé (MANE) által készített, új Sí Eau de Parfum Fiori átértékeli a klasszikus Sí Eau de Parfum ciprusos világát narancsvirág hozzáadásával, amely egy addiktív, mediterrán fehér virág, megnyitva ezzel egy új dimenziót, amellyel még frissebb élményt nyújt. Fejjegyeiben keveredik a csillogó zöld mandarin és erőteljes feketeribizli – amelyek a jellegzetes összetevői minden Sí illatnak -, a vanília és fehér pézsma alapjegyeivel a Sí Fiori egyszerre egyszerű és összetett, mint egy virág, amelyből az inspirációt nyerték. A Sí Eau de Parfum Fiori illattal Giorgio Armani megmutatja, hogy egy virág hogyan képviselheti a nőiességet, gazdagságot és erőt. Minden értelmezése egy tökéletes harmónián és a modern kori nő utáni ellenállhatatlan vágyakozáson alapul.

Az ikonikus üveg újraértelmezése

A kortárs, belülről lakkozott üveg, amely a Sí illatok jellegzetességévé vált a Sí Passione energikus piros üvege óta, most a Sí Eau de Parfum Fiori esetében egy finom, rózsaszínes, natúr árnyalatban pompázik. A jellegzetes Sí üveg külseje most is ugyanolyan ikonikus marad, mint mindig is volt. Strukturált, mégis egyszerű, nem teljesen szögletes, de nem is kerek, a Sí üveg már a megpillantásakor felhívja magára a figyelmet különleges hajlataival és kupakjával. Az erő és könnyedség közötti kettősséggel játszva az üveg áttetszősége, a kupak fekete mélysége, és az új, rózsaszín-nude lakk tökéletes harmóniát alkotnak. Az arany gyűrű az örökkévalóságot és időtlenséget jelképezi, kiemelve a nyakat, magába zárja az irányító és lenyűgöző nőiesség erejét.

Merész nőiesség

A Sí több mint egy illat. Egy felfogás. Idealista és minden döntést meghatározó, a gazdagság minden mozdulatával megerősítve. A Sí nő igazán megéli szabadságát, bátorságát és életét. „A Sí a modern nőiesség előtti tisztelgés, ellenállhatatlan kombinációja a báj, erő és önállóság szellemének.” Giorgio Armani Cate Blanchett, egy igazán sokoldalú színésznő és aktivista az illatcsalád nagykövete 2013 óta. Mellette, a kínai színésznő Elaine Zhong, nemzetközi modell Adwoa Aboah és Sara Sampaio testesíti meg a Sí erejét és szabadszelleműségét, valamint a Sí nő különböző arcait. Az új Giorgio Armani illattal, a Sí Eau de Parfum Fiori -val a nők olyan teljesek és merészek lehetnek, amennyire még sohasem.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter