Christian Lacroix Bijou parfümpáros

2007 óta működik együtt az Avon és a nagyszerű Christian Lacroix divatmárka, ennek gyümölcsei pedig az Avon kínálatában mindig nagy népszerűségnek örvendenek, okkal. Egy Christian Lacroix illathoz hozzájutni ilyen kedvező áron – igazán kihagyhatatlan ajánlat, pláne ha sikerül egy akciós árra lecsapni. Nekem sikerült megszerezni a legújabb Lacroix illatpárost, a Bijou-t melyet

“az a látomás ihletett, mely szerint nem teljes egy igazi haute couture darab ékszer bevonása nélkül.”

bijou2

Bijou, már a neve nagyon csajos, vagány, trendi, cseppet sem derogáló, sőt, Coco Chanel óta tudjuk, hogy a bizsu igenis sikkes! Kifejezetten csábító, szemet gyönyörködtető üvegük van, minden porcikájában a fiatalságot, kacérságot, érzékiséget hirdetik.

A női Bijou parfüm a leginkább trendkövető illat: púderes vanília édes gyümölcsökkel és virágokkal, abszolút főszerepben a vaníliával és az orchideával. Édes tónusok, leheletnyi fűszerezettséggel (csillagánizs, de nagyon visszafojtva), és üde gyümölcsös akkorddal (körte, alma és mandarin). Érdekesen csapong a púderes-meleg fás jegyek és a gyümölcsökbe oltott virágos jegyek között, végül a vaníliás gyümölcsös akkord kerül ki győztesen.

IMG_1603 (1)

A “pasis” Bijou Pour Homme azt mondhatom, hogy jobb, modernebb, és valószínűleg népszerű illat lesz, hiszen tökéletesen beleillik a 1 Million, Black XS fűszeres, kissé édeskés vonalába. Gazdag fűszerezettségű (kardamom, zsálya, gyömbér) szikár fás alapokkal, melyeket ellenpontként a rebarbara és a grapefruit fanyarsága ellensúlyoz. Fiatalos, modern illat, tökéletes választás ajándékba tizentől harminc éves korosztályig.

Ne feledjük, hogy az Avon magasabb kategóriájú parfümjeiről beszélünk, melyek Christian Lacroix neve alatt jelentek meg. Fiatalos, jól viselhető illatok, közepes tartóssággal.

Megrendelhető az illatpáros az Avontól.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter