Beauty-percek: tavaszi újdonságok

Beindult a tavaszi szezon, jobbnál jobb új beauty termékek kerülnek a drogériák polcaira, és mivel nem csak a parfümökért vagyok oda, hanem minden más kenceficéért, ezért figyelemmel kísérem az újdonságokat. Most a legutóbbi kedvenceimet hoztam el nektek.

FullSizeRender (1)

Odavagyok a pasztell színekért így tavasszal, most a menta és a kék a kedvencem, meglepően jól állnak rajtam, (barna bőr, fekete szem…) bár az én színem a bézs és barna minden árnyalata, ha szemhéjárnyékolásról van szó, de kifejezetten üde, tavaszias külsőt kölcsönöz az új Avon négyes szemhéjfesték palettája, melynek színei jól kombinálhatóak egymással. Nem fednek erősen, szóval nem kell megijedni az élénk színektől, inkább szép, pasztelles, lágy tónusú színárnyalatot lehet velük elérni.

Február óta a Max Factor Miracle Match alapozót használom. Közepes fedőhatású, szépen eloszlik a bőrömön, nincs maszk-hatás, inkább egyfajta erősebb BB vagy CC krém. Kreol bőrömre a Beige árnyalatot használom, passzol. Nekem bevált.

Már tudjátok, hogy Lush-függő és szájbalzsam függő vagyok, és amikor csak lemegyek a gyerekemmel a játszótérre, mégsem dobhatok fel egy jó kis szexi rúzst, maradok inkább a Lush Sunkissed ajakszínezőjénél, mely igazából egy jó kis színezett ajakbalzsam. Nem tart órákig a színe, de nem is ez a feladata, hanem az, hogy feldobjon egy hétköznapi sminket, mait bátran lehet napközben utánakenni.

De, ha valóban ultra dögös szeretnék lenni, akkor a legújabb Max Factor Colour Elixir Marilyn Monroe rúzsához nyúlok. Tartós, szép élénk színű, szuper szexi, és feldobja a legunalmasabb szettet is. Merjünk piros rúzst használni!

Legújabb tavaszi kedvencem a szájfény és a rúzs közötti Guerlain La Petite Robe Noire rúzs – igen a parfüm inspirálta termékről van szó, melynek isteni édes illata van -ami bár nagyon intenzív színnek látszik, igazából egy ajakszínező. Nem is kár, mert nekem túl élénk lenne ez a szín, így viszont isteni rózsás árnyalatú lesz a szám. A rúzs formája, kivitelezése pedig excellent! 🙂

Egészen addig, amíg nem kezdtem el használni az Isadora Face Primert, nem tudtam, hogy mi hiányzik az életemből. Egyrészt SFP 30 faktorú napvédelem – nekem kötelező már kora tavasztól, másrészt egész nap tartó smink. Úgyhogy ha nem csak egy laza napom van a kislányommal, akkor az alapozó alá mindenképp ezt használom.

Menta zöld az idei tavasz egyik sláger színe, az én első lakkom pedig ebben a színben idén tavasszal az Avon Nailwear Pro+, nagyon gyorsan szárad (külön piros pont, mert gyerek mellett ez szükségszerű!), két rétegben szépen fed, és az én körmömön mosogatás, takarítás mellett is minimum 3 napot bírt (alapozó lakk és fedőlakk használata mellett).

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter