Calvin Klein Reveal Men – parfümkritika

Calvin Klein legújabb parfümpárosa, a Reveal feltárja (szó szerint…) a csábítás új dimenzióit. Már tudható, hogy az új illat igencsak sikeres, hiszen már régóta várunk egy vadiúj Calvin Klein illatra, melynél gyakran megesik, hogy korszakalkotó lesz végül. A Reveal Men illaton 4 parfümőr is dolgozott, és meglehetősen izgalmas összetevőket próbáltak érzékivé formázni. Nagy a veszélye annak, hogy az eddig szokatlan illatjegypárok nem fognak tetszeni a közönségnek, de a Reveal az üdítő kivételt erősíti.

CK - Reveal Men - 50ml EDT with box no shadow

“Csendes kísértés.

Egyetlen pillantás és már nincs visszaút.

A csábítás játéka folytatódik.”

Kacér, erotikus, csábító és izgató, ez mind lehetne a Reveal jelzője, hiszen szó szerint a legizgalmasabb jegyekkel pakolták tele az illatot. A gyömbér kacagtatóan csiklandós jegye mellé a szívjegy fanyaran sós-zöld akkordja mélyen erotikus, pálinkával felcsigázott zamata szinte állatias erővel hengerel le. Balzsamos vanília a szuperférfias vetiverrel és az ámbrával szépen felfektetik a kompozíciót a bőrre, mely rendkívül tartós és intenzív lesz, ahogy férfitestre kerül.

Fejillat:            kandírozott gyömbér, marokkói lentis olaj, körtepálinka

Szívillat:          nyers só, agavé nektár, kiwano

Alapillat:          Haiti vetiver, vanília rúd, arany ámbra

reveal men

Bár nekem nem tetszik a parfüm reklámarca, Charlie Hunnan (sokkal férfiasabb arcot választottam volna), meg kell hagyni, hogy a reklámkampány és a videó is üt, köszönhetően a meseszép szupermodellnek, Doutzen Kroesnek, aki mesterien hozza a csábító, érzéki nőt.

Már kapható az Iparfümériában, ráadásul most a 100 ml-s változat akciós!



1 thought on “Calvin Klein Reveal Men – parfümkritika”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter