A sztárvilág kedvenc illatai

Manapság a legtöbb sztár és celeb a legnagyobb szépségipari cégekkel együttműködve dobja piacra saját illatkreációit. Jennifer Lopez és Sarah Jessica Parker vagy Beyonce parfümjei a legkelendőbbek, rajongók tízezrei hordják újabb és újabb illataikat. Sikerük annak is köszönhető, hogy minden egyes parfümjük a saját ízlésüket tükrözi, így nem meglepő, hogy ezeket az illatokat használják maguk is. Akad azonban szép számmal még olyan hollywoodi csillag, aki nem állt elő saját parfümkollekcióval, így kedvére válogathat a jobbnál jobb parfümök közül. Bennfentes források, és közeli hozzátartozók beszámolói szerint elcsíptük egy-egy sztár kedvenc illatait, amelyhez bárki hozzájuthat már itthon is!

50-cent

50 Cent, a keménykötésű amerikai rapper a drogok és véres utcai harcok között nőtt fel, míg 30 évesen a csúcsra tört a zeneiparban, és azóta is a legkeresettebb rapperek egyike. Nem vitás, hogy egy ilyen kemény férfihoz egy igen markáns és karakteres illat illik. Ezért nem véletlen, hogy 50 Cent kedvenc parfümje Ralph Lauren Polo-ja, mely férfiasan fás jegyekben és fanyar citrusokban gazdag. Igazi klasszikus a Polo a férfiillatok között, rendkívül gazdag összetevői a valódi és férfias férfi benyomását keltik.

Alicia-Keys-alicia-keys-431990_1280_1024

A gyönyörű arcú és csodás hangú R&B énekesnő, Alicia Keys még csak 33 éves, de már a legnagyobb sikereket tudhatja magáénak. Tucatnyi Grammy-díj, toplistás album és filmszerepek mellett a nemrég anyává vált énekesnő laza stílusa miatt is közkedvelt a fiatalok között. A soul-dívához remekül illik kedvenc illata, az Issey Miyake  L?Eau D?Issey: friss vizes jegyek mellett sziporkázó virágok és az édes dinnye játszik főszerepet. Sokarcú illat, púderesen bőrre simuló, és érzékien virágos is egyben.

MTS_morganrae93-1465670-Angelina-Jolie-Wallpaper-HD

Talán nem túlzás azt állítani, hogy napjaink egyik legnépszerűbb színésznője Angelina Jolie, akinek (és párjának, Bratt Pittnek) minden egyes lépését rajongók százezrei figyelik. Színésznő, rendező, többszörös anya, jótékonysági nagykövet és divatikon: vajon ehhez a nyüzsgő élethez milyen illat dukál? A vörös szőnyegen igazi dívás illatba burkolózik Angelina: Carolina Herrera Herrera edp parfümjét viseli. Kifinomult, elegáns és nőies, mint maga Angelina. Ezt a parfümöt először magának tervezte Carolina Herrera, de szerencsére a nagyközönség elé tárta, mint első illatát, mely azóta a klasszikus illatok közé emelkedett. A mesés virágos jegyek mellett lédús és édes gyümölcsök és karakteresen fás jegyek találhatóak, ettől válik az illat olyan elegánssá. Angelina a mindennapokon legtöbbször a Bvlgari Black uniszex illatát használja, amely jól tükrözi a színésznő férfiasan kemény oldalát is, nemhiába az egyik legkeresettebb akcióhősnő is egyben. A Bvlgari Black vagány, nagyratörő aromás-fougere illat, tele harsány fűszerekkel és markáns bőrös jeggyel. Csak határozott nőknek ajánlott, mint Angelina.

cameron_diaz_az_ev_legrosszabb_szinesznoje_1

A mindig mosolygós Cameron Diaz örökmozgó és lendületes személyiség. Talán ennek is köszönheti, hogy neve egyre jobban cseng a mozi kasszáknál, hiszen filmjeiben is pozitív és vidám karakterek jelenít meg. Cameronhoz éppen ezért remekül passzol nagy kedvence, a Clinique Happy, mely nem más, mint a napfény, vidám reggelek és életöröm esszenciája. Friss gyümölcsök és vidám virágok alkotják ezt a különleges illatot.

catherine-zeta-jones-29

Klasszikus szépségként emlegetik, a vörös szőnyegen a legnevesebb tervezők ruhakölteményeit csodálhatjuk meg rajta, ezért nem véletlen, hogy Catherine Zeta Jones parfümje is klasszikus és elegáns illat. A mediterrán típusú színésznőhöz remekül passzol Coco Chanel orientális kedvence, a Coco by Chanel, mely érzéki és erotikus akkordjaival egyszerre hódító és melengető. Az erőteljes keleties fűszerek mellett lágy vanília, púderes rózsa és fanyar citrusok vannak jelen a kompozícióban. Catherine Zeta Jones csillogását méltóképp erősíti a Coco.

justin-timberlake-20132

Amerika kedvence, Justin Timberlake a szemünk láttára nőtt fel tini sztárból Grammy-díjas énekessé és színésszé. Igen sokrétű tehetség, az N?Sync fiúzenekar sikereit meglovagolva szólókarrierjét remekül irányítja, és egyre komolyabb filmszerepeket elvállalva nem lenne meglepő, ha a filmiparban is hasonló sikereket érne el. Mielőtt a Givenchy Play For Him arcává vált volna, előszeretettel használta az olasz designer cég, a Dolce&Gabbana Masculine illatát, mely egy igazi fiatalos és modern illat. Frissítő fűszerek és férfiasan fás jegyekben gazdag, melyet meglepő módon kifejezetten nőies jázminnal emeltek ki a parfümőrök. A friss bergamott mellett a narancsvirág tartja egyensúlyban az illatot.

KATIE-HOLMES-2008

Manapság, mint Tom Cruise felesége emlegetik a tinisztárból lett színésznőt, aki bájos és visszafogott stílusával nyerte el a legnagyobb hollywoodi színész szívét. Katie Holmes mi mást is viselhetne, mint a Bvlgari Pour Femme illatát, mely Katie szerint örök kedvence. A Bvlgari híres luxusminőségű cikkeiről, melyek alól nem kivételek a Bvlgari parfümök, így a Pour Femme sem. Hétköznapi elegancia, lágyság és visszafogottság: ez a Bvlgari Pour Femme! Elképesztően gazdag virágos összetevőkben, a legszebb virágos akkordok találhatóak meg ebben az illatban, mint a rózsa, ibolya, írisz és jázmin. A virágokat friss tea, meleg fűszerek és puha fás jegyek veszik körül, így válik az illat arisztokratikusan elegánssá.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter