Calvin Klein Eternity AIR – újdonság

Megosztó, ellenben ultra népszerű illat az 1988-ban komponált Calvin Klein Eternity for woman (ismerünk még pár ilyet!). Sophia Grojsman, a parfümőrök nagyasszonya alkotta, s Calvin Klein kifejezett kérése volt, hogy olyan illatot hozzon létre, amely a házassága előtt tiszteleg. Örök szerelem, örökkévalóság, örökké…ki ne szeretné, ha szerelme örökké tartana. Az Eternity üde virágos, zöld akkordokkal élénkített, meleg fűszeres illata egyedi és bárhol felismerhető, komplexitása miatt talán napjainkban nem annyira könnyed viselet, ennek ellenére az örök top 10-ben mindig megtalálható, köszönhetően annak, hogy nem csak 20 évesek használnak parfümöt, hanem negyven felül is. Éppen ezért évről évre megújul az Eternity, s gyűjti a maga híveit. Idén az Eternity AIR került a parfümériák polcaira, íme!

Egy új, üde és autentikus CK illat született: Eternity Air, amelynek férfi és női illatai az atmoszféra összes árnyalatát visszaadják a „sky of the sky” akkorddal. Légies, mégis fajsúlyos, mint pulzusunk dinamikus, mégis finom lüktetése. A két illat szerkezete hasonló, mivel mindkettő kontrasztokra épül, természetesen légies és energikus érzetek szokatlan kombinációjára. Az Eternity Air üdítő frissességet áraszt, s az érzékiség és az örökké tartó szeretet megbonthatatlan kötelékének esszenciáját zárja illatüvegbe.

Az Eternity Air for Woman hagyományos virágos illatkompozíció újra gondolva modern nőies értelmezésben, a „sky of the sky” akkordnak köszönhető kirobbanó frissességgel és a cédrusfa alapból áradó mély érzékiséggel.

Fejjegy: grapefruit olaj, fekete ribizli abszolút, „sky of the sky” (égbolt) jegy

Szívjegy: bazsarózsa, gyöngyvirág, körte akkord

Alapjegy: cédrusfa olaj, ámbra, bőr-pézsma

Az Eternity Air for Men rendkívül finom fougere illat új aromás, légies frissességgel és érzékiséggel.

Fejjegy: mandarin olaj, borókabogyó olaj, „sky of the sky” akkord

Szívjegy: levendula olaj, zöldalma, ibolya levél

Alapjegy: patchouli olaj, tengeri moha, ámbra

2017. októberében új korszak indult az Calvin Klein Eternity illatvonalán: az állandó és örökké tartó szerelmet középpontba állító illatvonal kampányában a népszerű hollywoodi színész, Jake Gyllenhall és a divatmárka szóvivő modellje, Liya Kebede testesítik meg az eszményi családi harmóniát, amint a kampány szerinti kislányuknak, tanítják az egyik legnépszerűbb amerikai költő, Edward Estlin Cummings legtöbbet idézett költeményét. [I carry your heart with me, (I carry it in… – magammal hordom a szíved – fordítás Kálnoky László]

Már kapható! Klikk a linkekre!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter