Burberry Brit Rhythm Woman – parfümkritika és nyereményjáték

2013. szeptemberében robbant be az új Burberry férfiillat a köztudatba és  – ha már bombás hasonlat – nagyot szólt! Az új Brit Rhythm igen izgalmasra és velejéig rockabilly hangulattal átitatott illatra sikeredett. Nekem egyértelműen must have kategória. Ennyi előjáték után már nagyon vártam, hogy vajon a női változattal mikor állnak elő a Burberry Beauty csapatánál, hát nem kellett sokáig várnunk, itt a Brit Rhythm Woman!

2014_BRIT_RHYTHM_WOMENS_DUAL_CREATIVE_PACKSHOT

 

“Fesztelen és szabad-szellemű, a Brit Rhythm Woman magabiztos nőiességet egyesít rock & roll éllel.” – Christopher Baily a Burberry kreatív igazgatója

 

Ha Burberry, akkor angol, ha angol, akkor angol levendula. E parfümösszetevő mint újdonság jelenik meg a Burberry illatában, de nem csak itt…manapság a levendula friss aromája kevésbé népszerű, lehet, hogy a Burberry ebben is úttörő lesz? Úgy legyen!

Az illatot a fesztelen, spontán és fiatalos, energikus nő inspirálta, egyúttal nőiesen érzéki is. Klasszikus és váratlan jegyek egyesülnek egy új púderes világban: az angol levendula áradata, a mámorító narancsvirág a szívjegyben és a mély vetiver az alapjegyben, így kapunk egy füstös rózsaszín elixírt, mely nőies és megerőltetés nélkül érzéki. A Brit Rhythm Woman kifejezetten fiatalos, könnyen fogyasztható és könnyed illat. Amikor viselem, egyszerűen csak az ugrik be, hogy “White Sweety”. A levendula és az íriszgyökér áttetsző, friss, légies aromája kap abszolút központi szerepet, melyhez a neroli nőiesen krémes és tiszta jegye remekül passzol. A Sweety, vagy Sweetheart akkord a petália mézédes illatának, a fekete szeder levél átütő erejének és a narancsvirág üdítő aromájának köszönhető, mely ha nem is elnyomja a “szertelen” fejjegyeket, de kétség kívül rájuk telepszik édeskés, már-már kislányosan szirupos illatával. Mindehhez érzéki alapok dukálnak, így kerül a kompozícióba vetiver, fás jegyek és pézsma. Személy szerint imádom az erőteljesen fás alapokat igazán csajos parfümökben, mert remekül lehet velük egyensúlyban tartani az édes és virágos jegyeket, valamint a fás jegyek simulnak rá legszebben a bőrre.

 

 

2014_BRIT_RHYTHM_WOMENS_PORTRAIT_01 (2)

 

 

A Burberry Brit Rhythm egy cuki kis illat, mely megvalósította mindazt, amit alkotói megálmodtak: féktelen, játékos, bohém, és energikus egy csipetnyi angolos/burberrys beütéssel. Kifejezetten fiataloknak ajánlom, remek választás lesz tavaszra!

És hogy szép kerek legyen a Brit Rhythm története, a Burberry egy kapszulakollekciót is tervezett az illat mellé, melynek minden egyes darabja kell! Nagyon vagány, fiatalos és dögös ruhák, kiegészítők lettek. Kevesen tudják, hogy a Burberry minőség már dekor kozmetikumokban is elérhető, ha valaki Londonban a Covent Garden közelében jár, keresse fel Burberry Beauty Boxot.

NYEREMÉNYJÁTÉK!

 

2014-02-11 20.26.26

Nincs Parfümblog nyereményjáték nélkül, úgyhogy most a képen látható exkluzív illatminta szettet lehet egy szerencsésnek megnyernie.

Tartalma: 1 db 2 ml-s eredeti Brit Rhythm minta

                      3 db illatosított Brit Rhythm ragasztható tetoválás

                      1 db Brit Rhythm reklám képeslap

A csomagért nem kell mást tenni, mint a Parfümblog facebook oldalán ehhez a bejegyzéshez tartozó posztnál megírni kedvenc Burberry illatotok nevét, illetve megosztani a nyereményjáték felhívását!

Tehát: kedvenc Burberry illat és megosztás a Facebookon, csupán ennyi!

A játék 2014. február 14. éjfélig tart. A szerencsés nyertes a nevét a facebook oldalon olvashatja majd.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter