Készülődés a Valentin napra

Hogy is állunk azzal a bizonyos Valentin nappal? Sokan szeretik, sokan utalják, van akinek nem jelent semmit, van aki már hetekkel előtte készül rá. Gondoltam megosztok Veletek néhány tippet, ha nem tudjátok mit is vegyetek Kedveseteknek, aki még ha nem is nagy Valentin nap rajongó, titkon talán mégis számít valami ajándékra. Ha meg amúgy is ünneplitek ezt a napot, akkor hajrá! Merüljetek el a különleges illatokban, amivel nem csak párotokat, hanem magatokat is megörvendeztethetitek.

szerelem a levegőben parfümblog

Szóljon az első néhány tipp az Uraknak, mivel is lephetnék meg barátnőjüket!

1)      A Kedves arisztokratikus? Nagyvilági? Netán nagyasszonyos típus? Ha igen akkor egészen biztos örülni fog Miller Harris Fleur Oriental-jának. Ebben a parfümben ötvöződik az arisztokratikus, klasszikus brit minőség az ellenállhatatlan francia luxussal, stílussal és a végtelen érzékiséggel. Csupa minőségi alapanyagból készült, szegfű, narancsvirág, ámbra, pézsma, vanília és török rózsa, egy kis indiai jázminnal és heliotroppal. Az összhatás mindenképp orientális, extra tartós, vaníliás, púderes és fűszeres és bársonyos. Tömény bujaság luxuparfümbe zárva.

2)      A Szerelmetek örök romantikus típus? Bájos? Álmodozó? Kedves? Gondoskodó? Akkor mi sem lehetne testhezállóbb választás, mint Givenchy Very Irresistible-je. Ez a parfüm maga a szárnyaló romantika. Rózsaszínbe zárt ellenállhatatlan szerelmi elixír. Az ánizs, peónia, magnólia és rózsa tökéletesen hozza a szexi, ártatlanul flörtölő, tavaszt váró feelinget. Az egész friss, rózsás, üde?szerelemre született ez nem vitás.

3)      A Barátnőtök határozott, magabiztos? Ínyenc? Szeret szerepelni? Exhibicionista? Szereti az ?édes életet?? És az édességeket? Ha igen, akkor neki találták ki M. Micallef Vanille Fleur illatát. Minőségi édes-vaníliás illat, ami lágy, pihe-puha, meleg érzetet kelt és természetesen megbújik benne a csábítás titka. A rózsa, őszibarack és virágos jegyek mellé került a Madagaszkárról származó Bourbon vaníliából kinyert olaj, és mindez együtt egy csodálatos, az illattal harmonizáló narancssárga üvegbe került, mely szintén életörömet és érzékiséget sugároz magából.

És mivel kedveskedjenek a Hölgyek a Párjuknak?

1)      Egy igazi kemény macsó a párotok? Határozott? Magabiztos? Mindig neki van igaza?

Ő a társaság középpontja? Mindig kiáll melletted? Megvéd és vigyáz rád? A céltudatos pasikat mi tehetné még ellenállhatatlanabbá, mint egy markáns, karakteres illat. Mint pl.: Slumberhouse Vikt-je. Babérlevél, oud, erőteljes fűszerek, kámfor mutatkoznak meg erősen ebben a fás, füstös, aromás illatban. Mindemellett enyhén gyógynövényes jellege is van. Száraz, füstös, kesernyés és mindemellett hihetetlenül erőteljes, mint egy erős férfi ölelő karja. Tudni kell viselni az biztos, mert, ha valaki ezzel van befújva, ott bizony minden tekintet rászegeződik. Igazi vad, ?ragadozó? illat, melyben ott van a nyers minimalizmus és az ösztönök szabad szárnyalása.

2)  A Kedvesetek ápolt, stílusos? Mindig elegáns? Jólöltözött? Kedves, barátságos, gondoskodó? Olyan, akire mindig lehet számítani? Akinek nem az a lényeg, hogy mindig ő legyen a középpontban vagy, hogy mindig neki legyen igaza? Aki nem szereti a harsány dolgokat, inkább az egyszerűt, de ízléseset mindenből? Akkor lepjétek meg  Serge Lutens L?eau Froide-jával, mely légies, friss, tisztaság illatot sugároz. A mentát és tömjént én abszolút nem érzem benne, de a sós vizet, gyömbért, vetivert annál inkább. Olyan, mintha együtt éreznénk a friss szellőt és a tenger illatát, ahogy egy hajnali romantikus séta alkalmával kéz a kézben végigsétálunk a tengerparton.

 3)   Életetek párja örök lázadó? Sportos? Szabadságot szerető, aki egy bizonyos szinten mindig megőrzi függetlenségét? Ha igen, biztosan örülni fog egy Seven New York Six Scents Series Three 5 . N.Hoolywood: #087 parfümnek. Az egész annyira friss, férfias, végtelenséget sugárzó, érzéki. A fejjegyben felbukkanó fás, zöld jegyek és ciprus után következnek a szívjegy igazi különlegességei: tengervíz, só, szerecsendió és rozmaring.És ami a tengerrel vagy a tenger illatával kapcsolatos, az már nem lehet rossz, bennem valami hihetetlen eufória érzést vált ki. Alapjegyében megjelenik a hinoki fa (mely egy japán ciprusféle), a szantál és a balzsamfenyő enyhe motorolajos kísérettel. Egyedi és különleges, igazán talán sohasem kiismerhető, mint azok a férfiak, akik mindig a saját útjukat járják és pont ettől olyan szexik.

Ti vesztek parfümöt Valentin napra? Esetleg kaptatok már?

Szylwy

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter