Bottega Veneta Illusione parfümpáros – újdonság

Van, amikor igazi illatkülönlegességeket lehet találni a hagyományos parfümériákban is, csak kissé le kell hajolni hozzá…mert általában nem ezeket tartják szem előtt. A Bottega Veneta olasz divatház a csodás bőr dolgairól vált híressé, no meg a 2011-ben megjelent Bottega Veneta parfümjéről, amelyet már megjelenése után kult parfümként emlegettek, jogosan. Csodálatos, kifinomult bőrös illat, végtelen eleganciával és sikkel, ritka jó darab. A parfüm sikere után a márka sorra jelentette meg újabb és újabb illatait, több-kevesebb sikerrel, azonban tény, hogy hála az égnek, magasról tesznek a kor népszerű akkordjaira, és a saját márkájukhoz híven igazi olaszos femme illatokkal rukkolnak elő.

A Bottega Veneta illatokat az olasz örökség, a táj és a rendkívüli nyersanyagok inspirálták. A ház három mesterparfümőre a legmagasabb minőségű alapanyagokat használta két időtlen illata megalkotásához: Illusione for him és Illusione for her.  A frissítő, kifinomult jegyek párosítása a természetes érzékenység és a hitelesség kiegészítő oldala, amely tökéletesen illeszkedik a Bottega Veneta illatokhoz.

A Bottega Veneta Illusione illatai a frissesség és érzékiség közti feszültség köré épülnek, melyet az olasz citrusok és meleg fás jegyek kontrasztja alkot. A Bottega Veneta Illusione Eau de Parfum for her egy fás, virágos illat, melyet Annick Menardo és Amandine Clerc-Marie parfümőrök alkottak meg. A fejjegyben található aromás bergamott és fekete ribizli teszik energikussá, ami a víz könnyedségére és tisztaságára emlékeztet, míg a virágos szívjegyben a nőies narancsvirág és zöld füge egy lágy szellővé varázsolják az egész illatot. A lezárásban pedig az alapjegyben érezhető olajfa és tonkabab teszi tökéletessé a kompozíciót. A Bottega Veneta Illusione Eau de Toilette for him egy fás, citrusos illat, melyet Antoine Maisondieu parfümőr álmodott meg. A fejjegyet a citrom, keserű narancs aroma és ragyogó olasz citrusok keveréke jellemzi. A fás fenyőgyanta és fehér cédrus pedig férfiasságot kölcsönöz az illatnak, amit az élénk vetiver és érzéki tonkabab vibráló elegye koronáz meg.

Az Illusione üvegek modernek és lenyűgözőek. A tiszta vonalak és építészetre emlékeztető kialakítás mind a Bottega Veneta egyedi stílusát tükrözik, amely rendkívül különleges benyomást kelt: az összetevőket egy nehéz üvegbe zárták, ami kézbe véve rögtön a luxus érzését kelti. Az üvegen visszatükröződő fény megvilágítja a benne rejlő folyadékot: a női változat rezes rózsaszín, míg a férfi illat halványzöld árnyalatban pompázik. Az üvegek négyzet alakú alapon nyugszanak, viszont minden élét lekerekítették. Végül minden darabot egy bakelit inspirált, kör alakú, középen nyitott tető koronáz meg.

Kapható a nagyobb parfümériákban. Illusion Women 30 ml edp 21.990 Ft, Illusion Men edt 50 ml 23.590 Ft. Ha most használjátok a BOTT20HU kódot, 20% kedvezménnyel olcsóbban vásárolhattok Bottega Veneta parfümöket.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter