Az év akciója a Notino.hu-n!

A nyárban nem csak a meleget és a sok szabadidőt szeretem, hanem a hatalmas akciókat is! Előre szólok, készítsétek a pénztárcátokat, mert a Notino.hu oldalon július 8-tól indul a Summer Black Friday, amelynek keretében 20%-kal olcsóbban csaphattok le 50 márka termékeire, ha használjátok a NYÁR kódot fizetéskor. Az akció csak egy hétig, július 14-ig fog tartani, siessetek, nehogy lemaradjatok!

És hogy mit érdemes beszerezni az akció keretein belül?

Nagyon népszerűek a  niche parfümrajongók körében a Montale parfümök. Ha van kult darabja a márkának, akkor az a Black Aoud, az egyik legszebb oudos illat napjainkban. Tökéletes választás nyárra a Soleil de Capri, vagy a Tropical Wood. Pézsmaillatok kedvelőinek kötelező a Musk to Musk és a legendás Roses Musk. A Powder Flowers rendkívül bájos, romantikus virágos illat, csupa mosoly illat.

Jean Paul Gaultier, a francia divatkreátor illatai is igen népszerűek nálunk, legújab, Scandal illata is a toplisták élén tanyázik, ha szeretitek a buja virágos illatokat, akkor muszáj beszereznetek egy üveggel. Férfiak esetében nem kérdés, hogy a szuperszexi és szupernépszerű Le Male az, amire le kell csapni, ha pedig egy klasszikus, kasmírsál puhaságú femme fatale illatot keretek, akkor a Classique az, amelyet érdemes beszerezni.

Ha napozás, akkor Lancaster! Tavaly fedeztem fel a márkát, és azóta kifejezetten szeretem és követem az újdonságaikat. Amit szívből ajánlok tőlük, az a Sun Sensitive színezett BB krém SPF 50 faktorral. Tökéletes elég nyárra, nem tömíti el a pórusokat, könnyed, észrevétlen, és ami a fő: magas védelmet nyújt a napsugárzás ellen. Nagyon szeretem. Kisgyerekes anyukaként csak dicsérni tudom a gyerekeknek szánt Sun For Kids napvédő sprayt, amellyel bármilyen izgő-mozgó sajtkukacot a lába ujjától a búbjáig be lehet fújni SPF50 napvédővel. Ja, és vízálló, mi más:)

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter