Betty Barclay Even You – parfümkritika

Ki gondolná, hogy a Betty Barclay márka 30 éves idén! A kifejezetten fiatal lányokat megcélzó márkával 20-as éveimben találkoztam, és hordtam is, nagyon menő, vagány ruhákat kínáltak. Nem volt akkor sem olcsó, de cserébe ki lehetett tűnni a tömegből. A márka most egy ünnepi illattal jelentkezik!

Az illataik szinte minden drogériában és parfümériában megtalálhatók, a Pure sorozat szerintem kifejezetten jól sikerült (itt olvashatsz róla). No, de nézzük, mit is mond a hivatalos leírás az Even You illatról.

“Betty Barclay EVEN YOU című könyve az autentikus önkifejezést és azt az örömöt ünnepli, amit akkor érzünk, amikor álarc nélkül élünk. Amikor nem színlelünk, vagy nem külső elvárások szerint összpontosítunk, már hiszünk a saját hangunkban. Ez az illat egy óda azoknak a nőknek, akik elfogadják valódi önmagukat, és nem befolyásolják őket a társadalmi elvárások vagy szépségszabványok. Az EVEN YOU több, mint egy illat; ez a magabiztosság és a boldogság nyilatkozata, amely arra bátorítja a nőket, hogy úgy szeressék magukat, ahogy vannak – mérettől, alaktól vagy stílustól függetlenül.”

Maga az illat a citrusfélék és a virágos jegyek ötvözete. A neroli, a bergamott és a szilva akkordjaival kezdődik, majd a frézia és az írisz szívjegyei következnek. Az alapillatban tonkabab, vanília és vetiver erősödik fel, gyümölcsös, virágos és egyértelműen nőies illatot alkotva. Az Even You egy vegán illat, amely virágos-borostyános és elegáns aromát kölcsönöz viselőjének. Erőteljes, élénk illathatást ad, a szilva kifejezetten intenzív a tonkás-vaníliás alappal, a mai illattrendeknek megfelelően.

Fejjegy: neroli, bergamott, szilva
Szívjegy: frézia, írisz
Alapjegy: tonkabab, vanília, vetiver

Sillage: 3/5 – pár fújás elég a hatósugárhoz, de nem tolakodó

Tartósság: 2/5 – rajtam 1-2 óráig volt érezhető intenzíven

Elegancia: 3/5 – Nem mondanám kifejezetten elegánsnak

Szexifaktor: 4/5 –annál inkább szexi aurát kölcsönöz a viselőjének

Korosztály: kortalan illatok, bárki bátran viselheti

Árkategória/árérték: 20 ml-s edt kb 5.500 Ft

Imádom/tetszik/nem tetszik: – Szerintem ár/érték arányban jó darab, ajánlom!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter