Beauty-percek: Yves Rocher újdonságok

A minap gondoltam arra, hogy milyen régóta vagyok már Yves Rocher használó…emlékszem, hogy az első “bambuszos” tusfürdőmet még főiskolás koromban vettem, közel 20 éve…atyaég, leírni is sok! Azóta ha nem is mindig kizárólag csak YR termékeket használtam a mindennapi szépségrutinomban, de mindig volt itthon tőlük valami, ha már nem, akkor a kedvenc samponom (I love my planet ragyogást adó sampon) vagy tusfürdőm (kávés). Naná, hogy törzsvásárló vagyok, igazat megvallva, így teljesen megéri az Yves Rocher-nál feltankolni, a nyári kuponfüzetre pedig egész évben gyúrok (figyelem, megjelent már, július 1-től lehet shoppingolni vele). No, de milyen nyári újdonságokat érdemes keresni az Yves Rocher polcain? Íme:

Először is, amire rögtön lecsaptam, az a legújabb napozótermékük, a Solaire Eau Parfaite bőrápoló olaj 30 SPF napvédővel. Különlegessége a tengerparti iringó alapanyag, amely serkenti a melanin termelődését, ezáltal gyorsabban barnulhatunk. Isteni finom, visszafogott illatú, pillanatok alatt felszívódik, nem csúszik, nem ragad, cserébe pihe-puha lesz a bőröm. Már látom magam, ahogy a tengerparton ezt fújom magamra, alig várom! Azért a SPF 30 nem semmi, szóval elég magas védelemnek mondhatjuk, bátran fújhatják közepesen barna bőrűek is. Az olaj kapható SPF 15 faktorral is, ha valaki barna bőrre használná, akkor elég ez is. Az olaj teljes ára 5790 Ft

Ha valaki idegenkedik az olajos formától (apropó, remekül fúj a szórófej, de a puding próbája az evés, szóval a nyaralás után tudok róla bővebben beszámolni, hogy mennyire volt praktikus), akkor az a legújabb Yves Rocher napvédők közül választhatja a krémes állagú SPF 50 faktorú naptejet, amely ásványiolaj és parabénmentes. Illata hasonlóképpen finom, visszafogott.

Ha nem lenne nekem itthon már minimum három fajta arcra való napvédőm, akkor tuti beruháztam volna az új Solaire SPF 50 öregedésgátló arcra való napvédő krémbe. 40 ml, nem is kevés, teljes áron 5790 Ft (na de tudjuk, hogy akár féláron is beszerezhető), jövőre kipróbálom mindenképpen.

Soha nem hagynám ki a napozás utáni hidratálást, erre szerencsére már kínálnak bőrnyugtató testápolókat, az idei YR napozás utáni testápoló egzotikus tahiti monoi virág illatában gazdag, igazi nyári illat.

Az idei nyár legújabb bevezetése egy igazi forradalmi innováció, a tusfürdő koncentrátum. A már megszokott Yves Rocher tusfürdők illatában (Bourbon vanília, mangó-koriander és oliva-keserűnarancs) beszerezhető 100 ml-s koncentrátum pontosan ugyanannyi tusolásra elegendő, mint a 400 ml-s változata, csak éppen sokkal környezetbarátibb kivitel. Arról nem is beszélve, hogy kisebb helyen elfér, utazáshoz ideális.

Teljesen megújult a nagy kedvenc Pure termékcsalád, nagy bánatomra viszont kissé drágább is lett, de mind külsejében, mind belsejében már igazodik az Ybes Rocher alaptéziseihez. A Pure Calmille nagy tégelyes krémje igazi univerzális darab, testre, kézre, lábra ideális, egyszóval mindenre, az egész család számára. A Pure Calendula körömvirágos krémjét pedig kúraszerűen használom az arcomra, csodásan helyrerakja ha pattanások utáni hegek vannak rajta.

Végül jöjjön egy termék, amely minden hosszú hajú olvasó kíváncsiságát felkeltheti: az új jojoba olajos hajtöredezettség elleni szérum és pakolás szinte kötelező azok számára, akik vasalják, vagy besütik gyakran a hajukat. Amikor még nekem is hosszú hajam volt, nagyon odafigyeltem a hajvégek ápolására, ennek köszönhetően soha nem töredezett a hajam, pedig nem kíméltem. Imádtam a pakolásokat, istenien puhították a hajamat, sajnos ultra rövid hajamra már teljesen felesleges lenne feltenni (mert brutál módon zsírosítaná a hajtövet, nemhiába hajvég(!) ápolónak hívják).

Beindult az Yves Rocher-nál a nagy nyári leárazás is, valamint július 1-től a kuponfüzetükkel nagyon jó kis akciókat ki lehet fogni, nézzetek körbe a márka weboldalán is, már lehet házhoz is rendelni!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter