Beauty-percek: IsaDora őszi újdonságok

A legizzasztóbb augusztusi napon érkezett az IsaDora legújabb őszi kollekcióinak egy-egy ízelítő darabja hozzám, amit persze cseppet sem bántam, mert szeretek felkészülni időben az aktuális trendekkel, és attól kifejezetten rosszul vagyok, ha egy szezonális termék már csak a szezon végén elérhető. Őszintén? Akkor már meg sem veszem. Viszont minden szezon kezdetén már megindul bennem a zsizsik, és nagy elánnal kezdem begyűjteni az infókat a közelgő újdonságokról. Tudom, tudom, mi magunk generáljuk ezt az őrült tempót, amely elárasztja szinte hetente újdonságokkal a drogériákat, de sajnos engem totálisan beszippantott a kollekciónként, szezononként változó kínálat, újabb és újabb darabokba szeretek bele, vagy éppen csalódok, de ami hajt, az a kíváncsiság.

Én abszolút ősz típus vagyok, ha ránézek erre a képre, akkor minden ízében hívogat, hogy ez én vagyok, ez kell nekem! Nem véletlen a retro hangulat, már pár szezonnal ezelőtt is érezhetően kezdtünk elmenni vagy visszamenni a 80-as évek irányába: erős, hangsúlyos szemsmink, metálosan fénylő textúrák, a kék térhódítása, a vastag szemöldök és a hangsúlyos rúzsok és őrült mód pirosítás/kontúrozás.

Az IsaDora őszi kollekciója az Autumn Legends néven fut, már megtaláljátok őket a Douglas parfümériákban (vagy a douglasshop.hu oldalon, katt a linkre). Az őszi trendeknek megfelelően a kollekció hangsúlyos darabja a két, őszi színekkel telt négyes szemhéjpaletta, íme az árnyalatok:

12 Smoky Velvets
13 Autumn Legends

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha történhet jó dolog az életben, az az, ha meglepjük magunkat egy IsaDora négyes szemhéjfestékkel. Komolyan mondom, imádom őket használni, mesésen eldolgozhatóak, fantáziadúsak és gyönyörűen teltek a színek, csodás! 6990 Ft egy darab, totál megéri! Komoly gyűjteményem van már a palettákból, és legszívesebben ezekhez nyúlok. A kollekció kiemelt darabja a Blush & Glow pirosító paletta

Először kissé borsosnak találtam az árát (10.990 Ft), de aztán rájöttem, hogy egyrészt baromi nagy, másrészt kb életem végéig is kitart, mert annyira pigmentált, hogy nagyon kevés kell belőle, épp csak 1-2 ecsetvonás (ellentétben pl az Estée Lauder pirosítómmal, bronzosítómmal, amelyet pacsmagolni kell erősen). A keréken 4 pirosító van és egy világos highlighter. A színek keverhetőek egymással, sőt szemhéjra is feltehetőek (figyelem, ez lesz a legújabb őrület!). Két árnyalatban kapható (55 Peachy Rose Pop és 56 Coral Pink Pop), valamint kapható még a Face Glow szivárvány színeiben játszó highlighter is. Ha kevésnek találjuk a ragyogást, akkor a szuper praktikus kis Strobing Stick lesz a barátunk, amellyel finom szaténos ragyogást lehet elérni.

A Blush & Glow használata

Megújul a márka rúzsvonala is, a már megszokott Lip Desire is kap két új árnyalatot (73 Vintage Rose és 28 Bare Beige), újdonságként köszönthetjük a folyékony krémrúzsként működő Liquid LIP Cream-et. nézzétek meg, milyen menő, ahogy a tégely rúzs formát vesz fel. Puha, szivacsos applikátora van, maga az állaga a hagyományos rúzsnál kissé krémesebb, színe sokkal teltebb, mint egy szájfényé. Nem kifejezetten tartós, épp csak annyira, mint egy hagyományos rúzs. 10 árnyalatban kapható, abból 7 árnyalat teljesen új. 4800 Ft.

Most már hónapok óta nyúzom a kedvenc IsaDora spirálomat, a Big Bold Extreme mascara-t, tudom, már az utolsó cseppeket préselem ki belőle, de egyszerűen eddig a legszebb pillákat varázsolta nekem, nehezen engedem el. Talán helyére léphet az új Strech Lash Mascara, amelynek egyszerűen állítható a gumikeféje: kicsavarva hosszítja a pillákat, becsavarva (dundibb kefével, sűrűbb fogakkal) pedig dúsítja azokat. Először féltem, hogy macera lesz, és nem fog beleférni a reggeli 5 perces sminkrutinomba a tekergetés, de kb fél pillanat és átvált a kefe, épp annyi idő, amíg az első és a második réteg között szemet váltok. 4 árnyalatban kapható (fekete, barna, kék és burgundi), végre nem csak fekete színben, például a sötétbarna sokkal természetesebb hatású egy világos szempillán, mint a fekete. 6300 Ft

Végül jöjjön a legtrendibb IsaDora újdonság, a Matt Metallic Liquid Lipstick. Igen, matt, metálos, folyékony rúzs. Wow, ugye? 6 őrült szín, totálisan újszerű textúra és hatás. Tehát krémes állagú rúzs, applikátorral könnyen felkenhető. Rögtön lemattul az ajkakon, és fémes-króm hatású lesz. Abszolút illik a króm körmökhöz (lásd itt—katt!) Meg kell hagyni, én kicsit megrettentem tőle, de be kell vallanom, hogy nem is rossz. Én a Rose Gold árnyalatot használom, kifejezetten vagány, nem túl csillogó, de nem is olyan észrevétlen, mint egy szájfény, valahol a kettő között van. Ami nálam negatívumként jelentkezett, hogy csúnyán kopott le az ajkaimról. Mivel feltűnő, fémes rúzs, ha elkezd foltosan kopni, az bizony nem szép. Ráadásul tartós, szóval nem egyszerre nyalom le. Konklúzió: azért napjában többször kell feltenni ahhoz, hogy mindig szép legyen. 4800 Ft

Szerintem sok izgalmas újdonság került az IsaDora polcaira, érdemes rászánni egy kis időt, és felfedezni őket a Douglas üzleteiben (mert csak ott kaphatóak), vagy a www.douglasshop.hu oldalon keresgélni. Egy biztos, nálam a márka az első három kedvenc sminkmárkában most már évek óta stabilan áll, mert tartós, jó minőségű termékek, nagyon kevés darab volt, amiben csalódtam. Szívből tudom ajánlani bárkinek! 🙂 <3

Ha szeretnétek naprakészek lenni IsaDora ügyileg, akkor kövessétek a márka hivatalos facebook és Instagram oldalát, valamint igazi csemegeként szolgál a magyar nyelvű honlap is (www.isadora.com/hu/)

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter