Beauty-percek: Girlz Only száraz sampon

38 éves vagyok, és egészen mostanáig a száraz sampon úgy élt emlékeimben, mint egy hintőpor-szerű valami, amitől tiszta matt fehér lesz a hajam, cserébe viszont 1 napig kihúzhatom a hajmosást. Mostanáig. Viszont nekibátorodtam, és gyakorlatilag kockázat nélkül látatlanban megrendeltem az Iparfüméria.hu oldalról egy flakon Girlz Only száraz sampont sötét hajra, és megvilágosodtam!

girlz only száraz sampon

 

Lányok, hogy miért nem fedeztem fel ezt én már jóval előbb?! Alapvetően normál hajam van, simán és igényesen kibír 4-5 napot is hajmosás nélkül úgy, hogy még vállalható. Viszont utálok hajat mosni, beszárítani, vasalni, belőni, éppen ezért mindig elmarad, és sokszor reggel szembesülök vele, hogy a tegnap esti állapothoz képest épp annyira lett “gáz”, hogy odavágja az egész napomat. Az meg szóba sem jöhet, hogy egy 3 éves gyerek mellett, éppen oviba-munkába rohanva reggel a hajammal vesződjek. Így figyeltem fel az új generációs száraz samponokra, amelyek inkább spray formára emlékeztetnek, mintsem púderre, és mivel világos vagy sötét hajra is külön kapható árnyalatúak, ezért nem kell attól sem tartani, hogy a fekete hajamban meglátszana.

girlz only száraz sampon parfümblog

1030 Ft-ért egy csoda érkezett! A sötét hajra való Girlz Only száraz sampon használata rendkívül egyszerű, befújom vele a hajam tövét, hagyom pár percig száradni, majd átfésülöm és formázom. Külön formázó (zselé, lakk) nem szükséges, jó kis tartása lesz a hajnak tőle. A színe éppen passzol a fekete-sötétbarna hajamhoz, enyhén mattít, de hát ez a dolga. Illata nem vészes, nem feltűnő (külön lehet kapni illatosított száraz sampont is). Igazából egy napig húzható vele a hajmosás, de volt, hogy úgy alakult, két nap is ez a spray volt a végső mentsváram reggel, és simán vállalható volt a végeredmény.

Összefoglalva: körülbelül 1000 Ft-ért egy jó kis terméket kapunk, amely jó ha van otthon, ha éppen hirtelen bezsírosodna a hajunk (észrevettétek már, hogy egyik pillanatról a másikra lesz az?!). Rendeljetek egy jó kis parfümöt őszre, és csapjatok mellé egy flakon száraz sampont, megéri! 🙂

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter