Beauty-percek: Clarins napvédelem

Folytatódik a legújabb napvédő szerek tesztje. Ma egy olyan termékről írok, amely a hagyományos naptejek világát képviseli, kicsit másképp. Ha érdekel a napvédelem, akkor előtte olvasd el a Napvédelem 1×1 összefoglaló cikket itt. 

Nem tudom, nektek mi jut eszetekbe, ha a Clarins márkanevet meghalljátok, nekem rögtön a sallangmentes, letisztult bőrápolás! Életem egyik legjobb rúzsa és Clarins rúzs volt egyébként (a rúzs belsejében volt egy ajakbalzsam, és maga a rúzs brutál tartós volt, sajnos már nem kapható), és jó pár Clarins bőrápolási terméket használtam már, így tudom, hogy milyen minőség várható a márkától. Nem volt ez másképp napvédő termékeikkel sem. Igazából itt a biztosra mentek, semmi flanc vagy hype, csak pusztán napvédelem a megszokott magas minőségben. Sokan vannak, akik szeretik a hagyományos naptej feelinget, idegenkednek a különféle trendektől, újragondolt termékektől. Ezzel semmi gond nincs, hiszen nem vagyunk egyformák. Van, aki szereti a naptejek klasszikus illatát, az érzést, ahogy felkeni magára, a színét, állagát. De ekkor sem mindegy, hogy az ember mit ken magára és a családjára.

Szerintem abban mindannyian egyetértünk, hogy a klasszikus ragacsos érzetű, ruhát megfogó naptej idejének végre leáldozhatna. Szerencsére ma már a legjobb márkák olyan alternatívákat kínálnak, amiért szívesen kiadunk kicsivel több pénzt, de a nyarunk tuti komfortosabb lesz tőle. Mert sokan elfelejtik, hogy naptejet nem csak a vízpart mellett, nyaralás alatt kell használni, hanem nap mint nap, amikor kitesszük a lábunkat a lakásból. Na, ilyenkor nagyon nem mindegy, hogy a csinos outfitet vajon összekeni-e a naptej, vagy hozzáragadunk a metrón a mellettünk állóhoz. Nálam az erős naptej illat is felejtős, mert a parfümöm illatát szeretném érezni, nem a naptejét. Az, hogy a nyaralás ideje alatt mivel kötünk kompromisszumot, megint más, hiszen jobb esetben két hétről van szó, míg a nyár minimum 3 hónap. 

 

Lássuk, hogy a Clarins Sun Care Cream 20 napteje mit ígér:

  • puha, hidratált bőr
  • teljes körű UVA UVB napvédelem
  • vízálló, izzadásálló
  • öregedésgátló, megakadályozza a ráncok és pigmentfoltok kialakulását
  • egyenletes, könnyű barnulást segíti elő
  • könnyű, komfortos viselet a bőrön
  • nem ragad, nem olajos

A fenti képen láthatjátok, hogy a viszonylag sűrű krémszerű naptej nyomtalanul felszívódott, minimális csillogó hatást hagyva maga után. Tehát nem matt. Nagyon könnyű textúrájú, krémes és sűrű, de tényleg pillanatok alatt elkenhető. Olyan, mint egy jóféle testápoló, isteni puha lett tőle a bőröm. Nincs illata, vagy nagyon diszkrét, így simán lehet munkahelyen, városban is használni. Valóban nem ragad, nem fogja meg a ruhát. Az enyém SPF 20, tehát könnyen barnuló bőrhöz ajánlott, s nekem a barnulással soha nem volt gondom, így nem tudom, hogy milyen az, ha nem egyenletesen barnulok, gondolom ez világos bőrnél lehet probléma.

Összefoglalva ez a Clarins Sun Care naptej valóban hozta azt, amit ígér: azt a Clarins minőséget, amely elvárható. Lehet, hogy nincs benne semmi extra, semmi új innováció, mégis ha egy hidratáló hatású, jó minőségű naptejet szeretnél, feltétlenül nézz szét a Clarins polcokon. Családi kiszerelés (200 ml), úgyhogy egy 3-4 tagú családnak simán elég a nyaralásra, ha pedig csak magad használnád egész nyáron, akkor biztos, hogy kitart. Szívből ajánlom!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter