Beauty-percek: By Terry Tropical Sunset kollekció

Lélegzetelállítóan szép lett az idei nyári By Terry sminkkollekció, azt hiszem, nincs rá jobb szó! A tavaly már nagy sikert aratott pirosító és bronzosító paletta idén visszatér, és még szebb, bronzosabb színeket tartalmaz, mint tavaly. Az idei Tropical Sunset (Trópusi Naplemente) a nap csókolta bronzos bőr napolajtól csillogó érzéki hatását kívánja visszaadni nekünk, városi nőknek. A kollekció több új darabbal is gazdagodott az eddigi szezonális palettákat, termékeket illetően, de vannak benne már régi de felfrissült kedvencek is, lássuk!

Azt hiszem, kétség sem fér ahhoz, hogy az új árnyalatokkal gazdagodott Sun Designer paletta mindent visz. Mivel már jó pár éve ismerem a By Terry márkát, és használom is nap mint nap, bizton állíthatom, hogy az egyik legjobb befektetés egy ilyen paletta. Bár látszólag húzós az ára, viszont ha már egyet beszereztünk, utána garantáltan hosszú évekig letudtuk a pirosító-bronzosító-kontúrozó-highlighter szent négyest, mert egyszerűen kifogyhatatlan! Mindennapi használat mellett, egy év után is úgy néz ki a palettám, mintha nem is használtam volna…persze, olyan mániákusok, mint én, úgyis beszereznek újabb és újabb darabokat belőle (csak úgy mint Gombóc Artúr a csokoládéból). Az idei évben a két új paletta a No.3 Tropical Sunset – erőteljesebb, élénkebb színekkel, és a No.4. Savannah Love – natúrabb, bronzosabb, “sivatagibb” színekkel. Én első látásra a No.4 Savannah Love palettába szerettem bele, annak ellenére, hogy esz a fene most is az intenzívebb, színesebb, csajosabb No.3. Tropical Sunset után, de aztán józan eszem meggyőzött, hogy a munkám révén jobb lesz nekem a visszafogottabb paletta is. A paletta érdekessége, hogy szemfestékként is használható, így nagyon egységes, harmonikus sminket lehet vele készíteni, én abszolút így használom. A variációk száma végtelen, köszönhetően a 6 különböző színnek, amelyek hol szatén, hol matt, hol bronzos hatásúak. A By Terry sminkekre jellemzően a két paletta színei is nagyon jól pigmentáltak, brutálisan “fognak”, azaz nagyon minimális kell belőle, hogy az látszódjon (vigyázni kell az adagolással, én sokszor “túltolom” 🙂

Az idei nyári kollekció másik újdonsága egy félig-meddig új termék: a sokak által kedvelt Ombre Blackstar krémes szemhéjceruza új formát és kiegészítő eszközt kapott, méghozzá hegyes lett, mint egy szemceruza, és a végében található egy faragó, amellyel a már tompa Stilo Blackstar-t lehet hegyezni. 8 árnyalatban kapható, én sötétkékben próbáltam (nagyon ütős az új paletta színeivel, szinte fekete annyira sötét, valamint sötétzöld (khaki) színben, amely all time favoritom. Vízálló ceruzáról van szó, ezt azt jelenti, hogy ahova húzod, ottmarad, ez garantáltan nem mozdul el a szemhéjadról, nem ül fel, nem kenődik. Kétféleképpen lehet használni: szemceruzaként kiemelésre, vagy teljes szemhéjra árnyékolónak. Mivel vannak világos, nude színekben is, alapnak is kiválóak.

Ha nyár, akkor nem maradhat el a bronzbarna, nap csókolta bőr sem, ehhez pedig annak, aki nem vizimentőként dolgozik, kevés az esélye, hogy júniustól szeptemberig úgy ragyogjon, mint egy bronz istennő. Na de ha elkezdi használni a Tea to Tan bronzosítót! Az arcra és testre kifejlesztett hidratáló olajból elég pár fújás, és máris napsütötte bőrt varázsol bármelyik bőrszínből (fehér bőrnél óvatosan kell adagolni). Könnyen elkenhető, lemosható (nem önbarnító!), és apró csillámok segítségével ragyogóbbá varázsolja a megjelenést (tényleg diszkréten, nem harsány). Én csak kipróbáltam a karomon, 1-2 árnyalatot sötétített, de nem is fújtam sokat. Illata kellemes.

Az eredmény 🙂

A Techno Aura kollekcióból megismert szuper fényes szájfények ebben a kollekcióban is elérhetőek, hiszen árnyalatuk abszolút passzol a Tropical Sunset bronzos, barnás, szatén fényű összhatásához. Már kapható a teljes kollekció a Madison parfümériában, ha időpontot kértek, akkor Földes Eszter, a Madison mestersminkese akár segít kiválasztani a számotokra legmegfelelőbbet! Eszter csodálatos sminkeket készít, ne hagyjátok ki! Itt megnézhetitek, milyen az, amikor Eszter sminkel:)

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter