Marc Jacobs Kiss kollekció

Őszintén szólva én már teljesen belekeveredtem a Marc Jacobs parfümökbe, azaz az elnevezésükbe. Lássuk csak, volt a Lola, aztán lett az Oh Lola! majd a Daisy. No, innentől osztódással szaporodott a változatok/flankerek száma. Lett a Daisy-ből Daisy Dream, amely önálló vonalként kezdett el működni, aztán lett a Daisy Eau so Fresh, amelynek első darabja meglepően jól sikerült, népszerű is lett, és ennyi elég is volt ahhoz, hogy a fantáziátlan marketingesek újabb önálló vonalként kezdjék el nyomni. Így a Daisy vonal (néha bekapcsolódik a Lola is ) már 3 szálon fut. E három szál van minden egyes nyáron variálva, hogy aztán az üde, bájos, pajkos szavak szinonimáját megkapva kielégítsék az újdonságokra éhes parfümrajongók “csordáját”. Tavaly volt a “Blush” vonal, amelyből én beszereztem a Daisy Dream Blusht, és milyen jól tettem, bájos és csajos kis tavaszi-nyári üdeség. Az idén pedig itt a Kiss kollekció!

A Marc Jacobs Resolt kollekció ihlette Daisy Kiss, Daisy Drean Kiss és Daisy Eau do Fresh Kiss a kollekció színes inspirációik. Élénk, merész és feltűnő. A parfümös Az üvegek élénk rózsaszín színe a csók szenvedélyes és érzelemtől túlfűtött milyenségét szimbolizálják. A kupakok virágos mintája játékosságot kölcsönöz a megjelenésüknek. Közös bennük a friss-virágos tónus: barackkal, citrusokkal élénkített rózsás szívjegyek, és meleg fás-pézsmás alapok. Ami egyikből sem hiányozhat, az a gyengéden és bájosan üde rózsás akkord, amely finoman púderes és tiszta karakterű. A Kiss kollekció darabjai nyári testpermetként is felfoghatóak, valamint azok számára is jó alternatívát nyújtanak, akik nem szeretik az erőteljes illatokat, és kifejezetten könnyed, légies, nőies illatra vágynak.

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter