Beauty-percek: Avon júliusi újdonságok

3 izgalmas terméket hoztam nektek a júliusi Avon újdonságok közül.

Napvédőből sosem elég, mert tavasztől őszig használjuk őket családilag minden nap. Vannak bevált termékek, de szeretek kísérletezni is. Most nagyon futnak a láthatatlan napvédő spray-k, és az Avonnál megjelenő Anew Solar Advance 50 SPF láthatatlan napvédőre azonnal lecsaptam. Nem túl nagy méretű termék, és nem arcra, hanem testre javasolt, így egész nyárra biztosan nem elég. Kifújta egyenletesen oszlatja el a permetet, de nem elég csak kifújni, el is kell kenni a bőrön. Elsőre olajos, csúszós érzetű, utána ez enyhül, de marad egy minimális csillogó olajos utóérzete, viszont nem annyira, mint a napolajoknál. Illata teljesen semleges, nem hagy nyomot. És hogy mikor ajánlom? Városba, mindennapos használatra, vagy amikor játszótérre, sétálni mentek a gyerekkel. Amikor nem akarsz naptej illatú lenni, és nem akarod, hogy a ruhádat megfogja, besárgítsa a naptej. Én a gyerekre is fújom, egyelőre jól bírna, nem pirultunk meg a használata alatt.

Most nagyon fut a közösségi oldalakon a mark Oh So Tokyo kampány, és én is két terméket szerettem volna tesztelni ezek közül, mert irtó vagánynak néznek ki. Az Oh So Tokyo hidratáló primerről az alábbiakat lehet tudni:

Limitált kiadású sminkkollekció, melyet Tokió vibrálása ihletett. Fedezd fel modern sminkújdonságunkat, melyek innovatív formulával és egyedi, trendi csomagolással hódítanak.

  • Tökéletes alapot képez a sminkednek.
  • Innovatív, fényvisszaverő,
  • aranyló szemcsékkel emeli ki a szépséged,
  • hidratálja és kisimítja a bőröd.

Nos, kipróbáltam többször is, valóban hidratáló termék, sajnos rajtam kissé ragacsos volt, bár lehet, hogy nem kell belőle annyit felkenni (én két pumpányi adagot használtam). Hozza az általános primerek tulajdonságait: valóban jól tapad rá a smink, bár ebben a rekkenő hőségben még így is hamar lefolyt rólam. Szóval lehet, hogy hűvösebb időben a tartóssága is jobb. Egyelőre nem lett kedvenc. 2500 Ft kedvezmény nélkül. Itt találod a terméket, katt!

Annál nagyobb kedvenc lett ez a vagány Oh So Tokyo tus! Igen, jól látjátok, piros! Irtó jól néz ki, nagyon könnyen kezelhető, jó az ecset a végén, venném egy csomó más színben is. Tartós, nem kenődik könnyen, szóval tuti jó kis termék. Amúgy is szeretem az Avon tusait, nálam beváltak! Kapható fekete, kék és piros színben. 1799 Ft akció nélkül. Itt találod, katt!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter