4711 Acqua Colonia Intense Refreshing Lagoons of Laos

Nem győzöm eléggé dicsérni az évek óta szépen felfutó 4711 márkát. A 300 éves illat még mindig kapható a parfümériákban, és nagyon jól sikerült a márka ráncfelvarrása, a fiatalos vonal bevezetése kifejezetten jól sikerült, az Acqua Colonia sorozat pedig szinte minden illatával figyelemre méltó. Külön vonal a vonalban az Acqua Colonia Intense sorozat, amely különleges – a világ tájairól ihletet merítő – illatokat foglal magába. Idén Laos kék lagúnái elevenednek fel az illatos üvegekben, és nem csak orrot , hanem gyönyörködtető illat született.

“A Refreshing Lagoons of Laos egy illatos óda, amely arra a földre vezet el bennünket, amelyet a Mekong folyó partján felejtett ékkőnek is neveznek. A vizes-trópusi jegyek a hihetetlen érintetlenség és természetesség világára emlékeztetnek – az esőerdőben egy titkos lagúna felfedezésének egyszeri és megismételhetetlen pillanatára. A grépfrút, a friss uborka és a zöldalma jegyei nyitják meg ezt a színgazdag, ragyogó kompozíciót. A lótusz, a rózsa és az orgona zöld leveleinek árnyalatai friss, vizes szívjegyet alkotnak, miközben a szantálfa, a fehér borostyán és a pézsma lágy, finom és hosszantartó élményt nyújtanak. Egy vizes-zöld kreáció az átlátszó virágaromákkal összhangban!

A különleges összetevő: a lótuszvirág, amely Ázsia tiszta, meleg és csendes vizeiben érzi jól magát, és amely a tisztaságot, a hűséget, a teremtő erőt és a spirituális ébredést jelképezi. Illata friss, finom, virágos, vizes és fűszeres jegyeket áraszt és egyedi jelleget ad az illat szívének.”

Ennek az illatnak a megalkotása során tiszta, lágy, vizes tónusokat kerestem. Mivel a lagúna gyakran egy olyan, a külvilágtól elzárt hely, amelyet dús növényzet vesz körül, ezért ennek az illatnak is egy természetes, zöld érzést szerettem volna kölcsönözni. Az illat több összetevője is magában hordozza ezt a kettős, füves-vizes minőséget, ezt a hűvös, frissítő érzést. Egy illat, amely új frissességet és vizes hatásokat tár fel.” – Elise Benat parfümőr

A színek játéka, finom zörejek és nem utolsó sorban lenyűgöző illatok – egy táj szépsége megmutatkozik annak illatában is. Mindenkinek megvan a saját édenkertje, amely legbelsőbb, lényegi mivoltát tükrözi. Ez a meggyőződés inspirálta a 4711 illatházat, hogy lélegzetelállító vidékek jellegzetességét ragadja meg, és belecsempéssze azt a 4711 Acqua Colonia Intense – Eaux de Cologne üvegcséibe. A kollekció hosszantartó illatélményt nyújt, amely nemcsak az egyes összetevőknek, hanem az egész tájnak szenteli magát: az álomstrandok vonzerejének (Sunny Seaside of Zanzibar), az erdő misztikus szépségének (Wakening Woods of Scandinavia), a dús füvű, zsenge vadvirágokkal teli réteknek (Floral Fields of Ireland), vagy egy hegycsúcs friss levegőjének (Pure Breeze of Himalaya). Most pedig a 4711 Acqua Colonia Intense Refreshing Lagoons of Laos illattal az esőerdő mélyén megbúvó titkos lagúnának is.

Drágáim, igazán remek darab a Refreshing Lagoons of Laos! Igazi nyári, üdítő illat, virágos-vizes illatjegyei valóban trópusi hangulatot idéznek. Az sem baj, hogy a legnépszerűbb illatokból nyertek hozzá ihletet (Be Delicious, Omnia Crysatille, L’Eau par Kenzo), könnyed és nőies darab született belőle. Az uborka és a zöldalma friss jegyéhez a vízes lótusz csoádan passzol, és a meleg, pikáns alapjegyek (ámbra, pézsma, szantálfa) mellé az üde rózsa és az elegáns ibolya jegye valóban kifinomult aurát illeszt. Sokkal több, mint egy nyári illat, és izgalmasabb, mint egy egysíkú citrusos nyári frissítő, erre a darabra mindenképpen le kell csapni! Keressétek a Müller parfümériákban.

Illatjegyek: uborka, grapfruit, zöld alma, lótusz, rózsa, ibolya, fehér ámbra, pézsma, szantálfa.

Kiszerelések:

170 ml 20.000 Ft

50 ml 10.000 Ft

A márka honlapja: https://www.4711.com/en



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter